Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Siden 1999 har du kunnet booke ophold i Bibione med In-Italia, hvor du selv skulle sørge for transporten. Nu kan du også booke rejser til Bibione, direkte her på In-Italia.dk, inklusive flybillet fra Danmark, lejebil i lufthavnen, og naturligvis en af vores signatur-ferieboliger, som har gjort os til danskernes foretrukne, når rejsen går til Italien.

Populære ferieboliger i Bibione

Nyd det gode liv - la dolce vita - ved poolen på et af Bibiones mange, populære resorts, eller slæng dig på en liggestol ved den smukke Adriaterhavskyst, med fin sand mellem tæerne, og strand så langt øjet rækker. Bibione er en fantastisk destination for børnefamilien, og det gode er, at det er rigtig nemt at rejse dertil.

For at give dig rejsen til Bibione billigst muligt, søger vi direkte hos flyselskaberne og biludlejningsfirmaerne, og giver dig mulighed for at booke en rejse til netpris, med fleksibiliteten fra rutefly og sikkerheden fra pakkerejsen. Og det gode er, at du kan klare det hele selv på få minutter her på siden. Find først den rigtige feriebolig, derefter flybilletter og til sidst en lejebil, hvis du skal bruge det.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvilken lufthavn til Bibione?

Når man rejser til Bibione er det mest naturligt at flyve til en af de to lufthavne ved Venedig, nemlig Venedig Marco Polo eller Venedig Treviso - begge beliggende godt 90km fra lidoen og Bibione - hvor du ofte kan finde direkte flyforbindelser fra både København Kastrup, Billund Lufthavn og Hamborg Lufthavn, samt fra Aalborg Lufthavn med mellemlanding. Det er også muligt at flyve til Trieste Lufthavn, som ligger lidt tættere på Bibione, men her slipper du ikke for at skifte undervejs.

Pakkerejser til Bibione med dansk rejsegaranti

In-Italia er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket betyder at du kan bestille en rejse hos os med rutefly fra Danmark, inklusive ophold i Bibione og billeje i lufthavnen, i én og samme pakke, og med optimal dækning gennem pakkerejseloven. Ydermere kan du med vores fleksible fly-søgning sammensætte din rejse med nøjagtig det antal dage, som passer dig og dine planer.

Mere information til din rejse til Bibione

Bibione, beliggende i Veneto-regionen i det nordøstlige Italien, er en lille kystby med kun omkring 3000 indbyggere, som på trods af sin størrelse er blevet én af Norditaliens mest populære badebyer i løbet af de sidste 50 år Ja, faktisk rangerer byen i dag som nummer to i Italien i forhold til antallet af strandgæster, kun overgået af en anden badeby ved Adriaterhavet, nemlig Rimini i regionen Emilia-Romagna, et stykke længere nede af Italiens nordøstlige Adriaterhavskyst.

Bibione byder på flere kilometer børnevenlige sandstrande, en afslappet atmosfære og et stort udvalg af hyggelige butikker, isbarer, caféer, restauranter, strandaktiviteter og forlystelses-muligheder, som gør byen til et ideelt rejsemål for en familieferie eller en badeferie ved havet.

Selv om det er de mere stillestående aktiviteter, såsom strand, sol og badning, der er Bibiones helt store trækplaster, så kommer du aldrig til at kede dig i Bibione. Når du trænger til lidt afveksling efter timerne på stranden, har du mulighed for en lang række aktiviteter, såsom golf, tennis, hesteridning, et besøg i byens tivoli eller det store ugentlige marked, som kommer til byen hver tirsdag i højsæsonen.

Mellem Bibiones to bydele Spiaggia og Lido del Sole er der desuden mulighed for at vælge mellem en lang række wellness-behandlinger, f.eks. en omgang massage eller et mudderbad, i det lokale wellness-center, Bibione Thermae. 

Hvis du derimod trænger til lidt kulturelt indhold på rejsen, kan du besøge storbyen Venedig, der ligger kun omkring 60 kilometer fra Bibione, eller køre sydvestover mod det smukke Valpolicella vindistrikt, hvor du kan besøge lokale vingårde og smage på deres vine. Og hvis du er afsted med børn, kan du overveje en tur til det nærliggende Lignano, som byder på Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, vandland m.m. - eller måske en endagstur til Gardasøen (ligger ca. 185 kilometer væk), som har flere vandlande og forlystelsesparker, som f.eks Gardaland.

>> Få mere information til en ferie i Bibione her

 
search map