Hotel i Bibione i Veneto

Palace Hotel Regina

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udover den centrale beliggenhed i Bibione har Palace Hotel Regina også alt det du behøver af faciliteter til et dejligt ferieophold. Du bor tæt på Piazzale Zenith - et populært samlingssted specielt om aftenen, og der er blot 300m til Bibiones skønne strand og strandpromenaden som løber langs med byens forskellige dele og områder.

Bad i pool med jacuzzi

Hotellet har en hyggelig lille udendørspool, en solterrasse med liggestole hvor du kan slappe af på dejlige sommerdage. På fællesterrasserne er der borde og stole hvor familien kan samles til et spil kort, hygge over en is eller nyder en cocktail fra baren.

Kombiner sol og havbadning med aktiviteter

I Bibione er der flere muligheder for alskens aktiviteter. Du kan spille tennis, beachvolley, ride og spille golf. Hvis du godt kan lide at cykle og ikke har fået din egen med hjemmefra, kan cykler lejes (først til mølle) på hotellet. Das du bor meget centralt kommer du hurtigt og nemt rundt i byen også til fods og der er aldrig langt "hjem".

Spis frokost på stranden

Hotellets restaurant Regina Margherita serverer, udover morgenmad, også frokost og middag. Du kan for at variere det også prøve strandrestauranten som serverer buffet med selvbetjening. På stranden har du egen strandplads, så du behøver ikke slæbe liggestole og parasoller frem og tilbage. Børnene kan rende rundt og have det sjovt med nye kammerater på legepladsen og i højsæsonen er der altid lidt underholdning. Kan du godt lide at spise ude er det nemt at komme til og fra, der er gåafstand til de fleste af byens restauranter og caféer.

Læs mere om Palace Hotel Regina

Bo i hyggelige værelser

Hotellet tilbyder i alt 52 hyggelige værelser som alle har aircondition, Sat-TV, lille køleskab, safetybox, wi-fi samt badeværelse med brus eller badekar. Balkon og havudsigt fra siden. Du kan bestille parkringsplads til ca.10 Euro /pr dag.

Værelserne på Palace Hotel Regina

Dobbeltværelse m/ balkon

Værelserne er ca. 17 m² og har alle balkon. Værelserne har aircondition, Sat-TV, lille kæleskab, safetybox, wi-fi samt badeværelse med brus eller badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Hotel Brioni Mare

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Bibione Palace

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map