Hotel i Bibione i Veneto

Hotel Palace

 
Hotel Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet er et godt valg for dig, som længes efter en sol- og badeferie, hvor der er pool til både børn og voksne men også privat strand. Det passer også til dig, som vil kunne nå byens udbud til fods, og som heller ikke vil have lange afstande til de hyggelige caféer.

Et hotel med flere faciliteter

På Hotel Palace mangler der ikke noget. Du bor som sagt nær både strand og byens centrum. Der er en have samt pool for både store og små. Til børnene er der også en mini-klub og rejser du med mindre børn, er der mulighed for at leje stort set alt det du behøver som barneseng, barnestol, badekar, barnevogn og i et hjørne på hotellet er der også mulighed for at varme en flaske eller mad. I restauranten tænker de også på de mindste gæster, og der findes bl.a. en børnemenu.

Læs mere om Hotel Palace

...og endnu flere bekvemmeligheder

En ferie på Hotel Palace er som sagt et oplagt valg, hvis du vil slappe af med både pool og privat strand. Men får du lyst til at røre dig lidt, kan du leje cykel (efter tilgængelighed), spille boccia eller bordtennis. I Bibione er der gode cykelveje, specielt langs med strandpromenaden, og der er mulighed for at spille både tennis og at ride. Receptionen har åbent 24/7 og hjælper gerne, hvis du har nogen spørgsmål.

Der er både bar og restaurant

Når det kommer til mad og drikke, så har du mange valgmuligheder inden for kort gåafstand. Du kan også vælge at blive på hotellet. I restauranten serveres både nationale og internationale retter, og det er både til morgenmad, frokost og middag. En såkaldt gallamiddag med levende musik arrangeres én gang om ugen, ligesom pizzaparty, frugtparty, happy hour og en helsetime. I baren kan du bestille din yndlingsdrink, som du kan nyde på terrassen, og i poolbaren kan du også bestille lette snacks.

Du har balkon og delvis udsigt over havet

Hotellet har i alt 80 værelser, hvoraf vi tilbyder indvartering i dobbeltværelser med mulighed for en ekstra seng. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Desuden har du en balkon med skrå havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map