Hotel i Bibione i Veneto

Hotel Mediterranee

SPA Indendørs pool Boblebad Tyrkisk bad Premium suite Comfort-værelse Family Suite
 
Hotel Mediterranee er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mediterranee er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger i den del, som hedder Pineda og har en mere rolig beliggenhed end Bibiones øvrige steder. Her kan du se frem til total afslapning, komfort, kort afstand til stranden, velvære, og kulinariske hemmeligheder. Hotellet er desuden en paradis for børn.

En familievenlig by med rolig atmosfære/h3>
Bibione, som ligger i Veneto-regionen, er i sig selv en rolig egn og er derfor meget populær hos især børnefamilier. Egnen har fire centrale bydele, hvoraf Pineda er en af dem. Mellem Spiaggia, som regnes for den mest centrale, og Pineda er der 6 km. Du kan vælge at komme rundt på cykel, da der er cykelruter i Bibione, eller du kan tage i egen bil eller med bus. Alle steder har deres eget centrum med butikker, barer og restauranter og fremfor alt en vidunderlig strand.

Ren afslapning i Spa'en

Lad dig omslutte af SPA-afdelingens afslappende atmosfære, mens du nyder en uforglemmelig velværeoplevelse. Du kan vælge mellem forskellige behandlinger, bl.a. massage, ansigts- og kropsbehandlinger, badstue, dampbad og Spa-dusch. Mens du nyder øjeblikket, bliver der taget hånd om børnene i børneklubben med de mange underholdningsaktiviteter, som finder sted i haven i løbet af højsæsonen.

Læs mere om Hotel Mediterranee

Herlige kulinariske oplevelser

Her på Hotel Mediterranee kan du smage på både lokale og nationale retter, men også international og traditionel mad. Den indholdsrige menu byder på madglæde for enhver smag, så nyd den skønne middelhavskost, havets lækkerier og de italienske kokkes specialiteter. Hotellet har to restauranter. Restaurant La Baie, som serverer morgenmad og frokost, samt Restaurant Splendido som serverer middag.

Du har mulighed for at vælge et ophold med morgenmad, halvpension eller All Inclusive, og der er også mulighed for at bestille langtidsferie til en favorabel pris.

Morgenmadsbuffet fra 07:30-11:00
Frokostbuffet fra 12:00-13:30
Aftenbuffet fra 19:00-21:00

All Inclusive


All Inclusive inkluderer helpension samt følgende drikkevarer serveret i glas eller kop (ikke i flasker) fra kl. 11:00-22:00:

Varme drikke: espresso, kaffe, cappuccino og latte macchiato, te og varm chokolade
Lokal spiritus: grappa, amaro, brandy, cognac, whisky og limoncello
Aperitif: martini, campari soda
Cocktails og ikke alkoholiske drikke: caipirina, caipiroska, caipifragola, moijto, sex on the beach, pina colada, tequila sunrise, campari, mediterranee, gin tonic, vodka tonic, vodka lemon, rom og cola, negroni, whisky og cola m.fl.
Sodavand, øl og vin (i glas): mineralvand, orangeade, pepsi, sprite, bitter lemon, tonic, lemonsoda, spezi, spritzer, iste, frugtjuice, italiensk øl, radler, diesel, hvidvin, rødvin, spritz, aperol, prosecco.

NB! Bemærk venligst, at følgende IKKE er inkluderet i "All Inclusive": øl, likør, spiritus, vin eller andre former for drikkevarer på flasker samt milkshakes og is.

Dejlige og komfortable værelser

Læn dig tilbage i et roligt og behageligt miljø efter en aktiv familiedag på stranden. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, som har en lille køkkenkrog med kogeplader, vask og et lille køleskab. De er også udstyret med satellit-TV, cd/dvd-afspiller, lille pengeskab, telefon, safetyboks, babymonitor, strygefaciliteter, aircondition og badeværelse med massagebruser og hårtørrer. Ekstrasengene er i sovesofa. Alle værelser har balkon. Alle, undtagen comfort-værelserne, har et separat alrum.

Skjul teksten
 
 
search map