Hotel i Bibione i Veneto

Hotel Corallo

 
Hotel Corallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bibione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det flotte Hotel Corallo ligger i første række lige ud til stranden. Det perfekte sted for dig som ønsker en ferie på stranden - det tager faktisk kun et minut fra du runder hotellets pool område til du har sand mellem tæerne. Og så er der blot 3 minutter at gå til Bibiones forretningsstrøg med de hyggelige caféer, forskellige butikker og restauranter i alle prisklasser.

Skønt pool område til ren afslapning

Hotellets dejlige pool vender ud mod havet, og har en skøn terrasse med liggestole og parasoller. De mindste gæster har deres egen afdeling i poolen og et legeområde hvor de hurtigt finder nye legekammerater. I højsæsonen er der underholdning for både store og små. Alt fra dans til buffet aftener og diverse strandaktiviteter. Ved poolen finder du stole og borde, hvor familien kan sidde og hygge sig eventuelt med noget godt at drikke og feriehyggen breder sig specielt hen under aften når lamperne tændes.

Strand og aktiviteter

Til dig som foretrækker at slikke sol på stranden og mærke sandet mellem tæerne er dette hotel perfekt. De tilbyder egen plads på stranden med liggestole og parasoller til hotellets gæster. Og når du synes du får brug for lidt aktivitet kan du gå ned i hotellets fitnessafdeling, spille beachvolley, cykle en tur (de kan lejes efter først til mølle princip), eller tage et spil tennis på banerne i Bibione. Og ellers bare slappe af og slentre ind til centrum og slå dig ned på en af de hyggelige caféer med en god is eller en kold drink.

Middag med udsigt

På Hotel Corallo´s restaurant nyder du maden i smukke omgivelser. Restauranten, som serverer retter både fra det internationale køkken som middelhavsspecialiteter og egnsretter fra Venedig området, kigger ud mod havet. De tilbyder en velassorteret buffet af grøntsager og hjemmelavede desserter er en selvfølgelighed her. Hotellet har elevator og parkering.

Værelser med komfortable faciliteter

Værelserne er komfortabelt indrettede med aircondition, Sat-Tv, minibar, safetybox, hårtørrer og wi-fi. En ekstraopredning er mulig til et barn under 13 år. Balkon og havudsigt fra siden.

Læs mere om Hotel Corallo

Værelserne på Hotel Corallo

Dobbeltvær. med balkon

Værelserne har aircondition, Sat-Tv, minibar, safetybox, hårtørrer og wi-fi. En ekstraopredning er mulig. Balkon og havudsigt fra siden.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Hotel Bibione Palace

Bibione, Veneto

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

search map