Anmeldelser af Hotel Bibione Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Bibione Palace

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bibione Palace som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bibione Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Bibione Palace

Perfekt hotel og beliggenhed. Personalet var meget venlige og serviceminded. God udsigt fra værelset- og aftensmaden var rigtigt god, som både kunne vælge fra buffeten eller fra menu kortet

Hotel Bibione Palace
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Bibione Palace
Dobbeltværelse med balkon, havudsigt fra siden
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erland og Sudanne fra Sæby boede på Aparthotel Bibione Palace i Bibione fra d. 22. til d. 27. juli 2008.

Nu er i vi kommet godt hjem fra det sydlige. Opholdet i Bibione var en fornøjelse, det var bare så dejligt. Et meget flot luksushotel med alt hvad hjertet kan begære, venlig betjening, parkeringskælder, lækker pool, welness/motionscenter, strand lige uden for døren med tilhørende stole/parasol, byen to min. gang væk, lækkert værelse - flot og RENT, dejlig restaurant, der lever fuldt op til stjernerne på hotellet. Man kan sagtens få tiden til at gå bare ved at opholde sig på hotellet, men en aftenstur i gaden er at anbefale.
Der er mange familier med små børn, så stedet er et godt sted at vælge hvis man har børn. Omvendt vil jeg sige at hvis man gerne vil have ro, skal kan man vælge et andet hotel.
Vi kan varmt anbefale en ferie på Palace i Bibione.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence Liana

Torri del Benaco

search map