Hotel i Bibione i Veneto

Hotel Bibione Palace

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Bibione Palace er et hyggeligt hotel med en rigtig god placering for dig som vil bo godt, have godt pool Desuden bor du i gåafstand til byens butikker og gode caféer blandt andet.

Nyd solen ved poolen eller på den private strand

Du bor som sagt lige ud til Bibiones lange dejlige sandstrand og der hører privat strand til hotellet, hvor du som gæst har egen plads.
Til dig som foretrækker at slikke sol ved poolkanten finder du her et godt pool område med en dejlig stor pool, liggestole og parasoller. Der er også tænkt på de yngste gæster som har egen opvarmet pool med bl.a. rutschebane og lille legeplads.

Kombiner afslapning med aktiviteter

Synk ekstra godt ned i gear i hotellets Spa afdeling med opvarmet indendørs pool, sauna, fitnesscenter og mulighed for at forskellige behandlinger og massage. Når du synes du har slappet nok af og du har brug for lidt aktivitet og aktion kan du enten tage dig en løbetur langs strandpromenaden, tage et slag billiard eller bordtennis. I Bibione er der også tennisbaner, mulighed for ridning og bare 8 km væk ligger der en 18 huls golfbane. Du kan leje cykler (med hjelm) på hotellet (først til mølle), og ellers er der masser af cykeludlejere i byen.

Læs mere om Hotel Bibione Palace

Flere restauranter at vælge imellem

På Hotel Bibione Palace starter du dagen med en god morgenmadsbuffet med blandt andet nybagt brød, frisk frugt, juice og yogurt. Du kan spise frokost ved poolen på Restaurant Hemingway og middagen på Restaurant Mastroianni som tilbyder traditionelle retter og anvender råvarer primært fra lokalområdet. Vinene er primært fra regionerne Veneto og Friuli, men du finder også vine fra resten af Italien. Til at runde aftenen af er der hjemmelavede desserter. Har du problemer med f.eks glutenallergi kan der bestilles med hensyntagen til dette, når du gør opmærksom på det i god tid.

Bo på gode komfortable værelser

Værelserne er ca. 22 m² og har alle aircondition, Sat-TV, minibar, safetybox, wi-fi, badeværelse med brus, samt balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning til et barn under 13 år. Du kan låne en lille trækvogn og babyalarm (først til mølle). Her er parkering.

Værelserne på Hotel Bibione Palace

Dobbeltværelse med balkon, havudsigt fra siden

Værelserne er ca. 22 m² og har alle aircondition, Sat-TV, minibar, safetybox, wi-fi, badeværelse med brus, samt balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning til et barn under 13 år.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Adriatic Palace

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Mediterranee

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map