Anmeldelser af Ducale e Campiello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ducale e Campiello

Læs personlige anmeldelser af Ducale e Campiello som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ducale e Campiello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin lejlighed tæt på stranden

Vi havde en dejlig lejlighed på 1. sal, tæt på stranden og i gå afstand fra byen, vi lejede cykler hvilket er en stor fordel i Bibione.
Eneste minus var at poolen var 1,8 meter dyb, så børnene havde lidt udfordringer da de ikke kunne bunde. Rent og pænt kompleks, med fine faciliteter til rimelige penge.

Bibione som feriedestination

Ducale e Campiello
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ducale e Campiello
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C6)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Preben og familie fra Vejle boede på Appartamenti Campiello i Bibione Lido del Sole fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Allerførst er i jo ikke herre over hvordan vejret var dernede, regn og regn i 5 af 7 dage - lidt surt, men vi har nydt at holde ferie alligevel.
Lad os starte med ankomsten, kontoret hvor vi skulle hente nøglen var meget svært at finde idet selskabets navn ikke fremgår udvendig på kontoret, det var måske en ide. Synes det var ærgerligt at vi kun havde en nøgle til disposition under opholdet, ofte har man jo brug for at kunne gå hver for sig fra en 6 pers. lejlighed. Vi har nævnt på kontoret dernede at der var store problemer med låsen til lejligheden dernede, meget svært at låse sig både ind og ud af lejligheden.

Lejligheden var til gengæld pænt ren da vi kom derned, dejlig indretning, store altaner på begge sider, manglede måske nogle rødvinsglas i servicet - ellers ingen bemærkninger. Lejligheden ligger også dejlig tæt på både handlende, stranden osv.

Vi har været i Italien flere gange tidligere, og dette ophold kan i godt være bekendt at udbyde, også tak til jer for hurtig og god ekspedition selvom vi var sent ude med at få bestilt en lejlighed.
Servicen ved afrejsen i forbindelse med refundering af depositum fungerede også fint.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Mogens og familie fra Sønderborg boede på Appartamenti Campiello i Bibione Lido del Sole fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

God bolig , men desværre var sengene alt for bløde. (det samme kunne vi høre fra andre danskere i lejligheds komplekset.

Desuden var sofaen ikke særlig anvendelig - denne var alt for blød til at man kunne anvende den.

God service fra In-italia


Næste gang vil vi nok vælge en bolig med aircondition

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Itaca

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

search map