Anmeldelser af Appartamenti Leopardi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Leopardi

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Leopardi som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Leopardi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamenti Leopardi

Simpel indkvartering. Desværre meget dårligt med køkkenredskaber, som I gerne må oplyse om. F.eks ingen målebæger eller piskeris, kun en stegepande, ingen låg passer til gryder, blot tre spiseskeer (vi var 5 gæster). Gassen til komfuret løb ud efter 2 dage (dette bør kontrolleres, før nye gæster ankommer)
I bør også oplyse, at selvom man bestiller 10 dage eller i 14 dage, så betaler man alligevel for 14 dage. Det stod heller ikke i slutprisen (bekræftelsen) at solsenge skulle betales på stedet, hvilket betød, at vi måtte betale ekstra 57 + 57 euro for 14 dage (selv om vi kun udnyttede ni dage)

Appartamenti Leopardi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Betydeligt længere til havet end hvad der står i informationen
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Leopardi
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Ferie 2013

Lejligheder ok, men fortjener ikke 3 + stjerner. Meget besværligt når der ikke er personale der hvor lejlighederne ligger. Kontoret ligger nogle km. fra komplekset. Sengetøj og håndklæder måtte hentes der, Lidt information

Appartamenti Leopardi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Leopardi
Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Iza og familie fra Hjerm boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Vi havde et dejligt ophold i Appartamenti Leopardi med kun ganske få kommentarer. Poolen er kun for små børn, hvilket nok bør fremhæves lidt mere. Lukning af pool kl. 20.00 er med til at understrege dette. Når man ankommer om aftenen ville det være rart at lejligheden var udstyret med toiletpapir og håndklæder bare til den første dag. Desuden er manglen på ovn i køkken en væsentlig ulempe for os. Derimod var det super med den lille udendørs grill i lejligheden. Alt var rent og velholdt og som lovet af In-Italia. Super tæt på strand og gode indkøbsmuligheder og ikke alt for overbefolket. Vi havde et rigtig dejligt ophold.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Stine og familie fra Randers boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 7. til d. 14. juli 2012.


Vi havde en dejlig ferie i Lido del Sole. Appartamenti Leopardi var en stille og roligt område. Fine lejligheder og et hyggeligt poolområde. Jeg kan godt anbefale stedet til andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lisa og familie fra Haderslev boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Det har været en fantastisk tur. lejlighederne levede mere end op til det vi havde forventet.
Det eneste som vi undrede os over var at poolen blev lukket hver dag kl. 13-15 eller 15.30. Det var meget træls.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
Tina og familie fra Beder boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie og har været ovenud tilfredse med servicen fra In-Italia. Dejligt med reminder-mails undervejs frem til vi skulle afsted, og tak for hurtig respons på diverse praktiske spørgsmål kort før afrejse så som, hvorvidt der var grill tilknyttet lejligheden m.v. Mht. selve feriestedet så er Bibione nok ikke en by, som vi kommer tilbage til. Den er alt for turistet efter vores smag - og ikke udpræget italiensk. Byen kunne lige så godt have ligget i et andet sydeuropæisk ferieland, så en anden gang vil vi nok gå efter et mere autentisk italiensk sted.
Bibione del Sole er ganske rigtigt meget fredeligt og på den måde god for børnefamilier, men man skal så også lige kalkulere med, at man skal ud og gå en længere tur eller tage bilen, hvis man skal ud og spise. Hvad selve Appartamenti Leopardi angår, vil vi på den positive side fremhæve pool-området, som er ideelt for familier med små børn - dejlig overskueligt og ingen vilde ruschebaner eller lignende. Man kan holde øje med de små poder overalt. Dog var vi også trætte af middagslukningen, når det nu er et feriested!! Hvad selve lejligheden angik, var vi dog noget skuffede: Køkkenet var MEGET spartansk udstyret - der var lige en kop og en tallerken samt et par slidte gafler til hver og så et par gryder og en plasticskål. Vi ville gerne lave mad i lejligheden cirka hver anden aften med alle de dejlige råvarer, som man kan få i Italien, men lysten blegner lidt, når køkkenudstyret er ringere end i en campingvogn!! Hertil skal tilføjes, at pladsen var trang, og at ingen kunne holde ud at sove i opholdsrummet pga. et larmende køleskab, så vi måtte alle fem sove i soveværelset, hvor sengene iøvrigt knagede så højt, at vi vækkede hinanden, når vi vendte os!! Og så lige et råd mhp. køb af strandstole: Vi havde forhåndsreserveret parasol og strandstole til 2 uger, men med mindre at man er HELT sikker på, at man kommer til at opholde sig en del ved stranden, så er det spild af penge!! Vi nåede overhovedet ikke at benytte vores - dels fordi børnene hellere ville være i poolen, og de gange vi alligevel nåede ned til stranden, havde parasol-manden enten lukket eller holdt siesta, så derfor smed vi bare vores håndklæder i vandkanten. Det er helt ok i dét område, og fordelen er så også, at man kan holde øje med børnene, som jo helst vil være i vandet eller i det våde sand, så spar de penge!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jens og familien fra Lyngby boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Turen gik fint det var ikke så let at finde stedet med nøgler selvom vi havde indtastet gps kordinaterne var de ca. 300 meter ved siden af.
Men vi fandt det og var fuldt tilfredse med lejligheden. Dejlig lokal strand og fint børnevenligt smukt grønt trafikalt område. Ikke skyggen af kriminalitet eller andet foruroligende.
Gode shoppingmuligheder og resturanter til fornuftige priser. Alt ialt vellykket.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Christina og Morten fra Dyssegård boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 17. til d. 31. juli 2010.

Vi havde en rigtig god ferie i Bibione. God lejlighed og terrasse, og fantastisk med den lille have.

Vi har et par anbefalinger til information til kommende kunder

1) der er kun én vej til Bibione og nabobyen Lignano, hvilket betyder at der er mega lang kø ind til Bibione hver lørdag mellem kl 9 og 19. Vi anbefaler at I informerer om dette på biletkonfirmationen, så man er opmærksom på det i fht ankomsttidspunkt.

2) Agenten - Moving Italia - tager ikke kontanter. Det er besværligt og det burde være standard at man kan betale med credit card.

3) Vi var i lejligheden i 14 dage. Vi var overrasket over at betaling for sengetøj og håndklæder ikke inkluderede skiftning af disse midtvejs.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Arne og familie fra Roskilde boede på Appartamenti Leopardi i Bibione Lido del Sole fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi havde i sidste uge et rigtigt godt ophold, hvor vores forventninger til lejligheder, pool, have samt ønsket om at komme til at bo ved siden af vores venner blev imødekommet/opfyldt. – Vi er helt klart indstillet på at rejse med jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 6 Næste side
 

Lignende boliger

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map