Feriebolig i Bibione i Veneto

Appartamenti Leopardi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Leopardi ligger ca. 700 meter fra stranden og ca. 600 meter fra bycentrum, i nærheden af de nye kurbadeanstalter. I centrum af Bibione finder du utallige butikker, indkøbsmuligheder, spisesteder og caféer samt isbarer.

Oplagt sted for børnefamilier

Lejlighederne ligger i 2-etagers farvede rækkehuse på et mindre aflukket område. På stedet er der et mindre svømmebassin for voksne (uden solstole) og et for børn. Stedet er hyggeligt og fremstår meget pænt og velholdt. Det egner sig godt til børnefamilier. Lejlighederne er rummelige og pænt møblerede og råder alle over satellitfjernsyn, aircondition og sikkerhedsboks. Der er ydermere én parkeringsplads til hver lejlighed.

Læs mere om Appartamenti Leopardi

Lejlighederne på Appartamenti Leopardi

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5 (1. sal)

toværelseslejligheder med 5 sovepladser beliggende på første sal med overdækket balkon. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser - type B5 (stueetage)

toværelseslejligheder med 5 sovepladser beliggende i stueetagen med have. De består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser - type C6

treværelseslejligheder med 6 sovepladser er enten beliggende i stueetagen eller fordelt på to etager (stueetagen samt 1. sal) og består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt evt. enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser. De har alle terrasse i stueetagen samt balkon på første sal.

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser - type D8

fireværelseslejligheder med 8 sovepladser er fordelt på to etager (stueetagen samt 1. sal) og består af opholdsstue med køkkenhjørne (uden ovn) og dobbelt sovesofa, 3 soveværelser med dobbeltseng, samt 2 badeværelser med toilet og bruser. De har alle have eller terrasse i stueetagen samt balkon på første sal. Til denne lejlighed er der 2 parkeringspladser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Valbella

Bibione, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populært i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map