Feriebolig i Bibione i Veneto

Appartamenti Katja

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ferielejlighederne Appartamenti Katja ligger yderst centralt i Bibiones centrum langs Corso Europa, ca. 70 meter fra den brede sandstrand. Der er kun 50 meter til gågaden i byen, hvor du finder utallige butikker, caféer, spisesteder, isbarer og ikke mindst underholdning for dig og dine børn.

Her vil børn uden tvivl sætte pris på børnepoolen

Bygningen huser 38 lejligheder på 5 etager og er udstyret med elevator og parkeringsplads. På stedet findes svømmebassin (6 x 12 meter) med børnebassin (6 x 3 meter) og gæsterne har fri adgang til en parasol og to liggestole på privat strand.

Læs mere om Appartamenti Katja

Afkølede lejligheder på varme sommerdage

Alle lejlighederne er helt renoverede og er udstyrede med aircondition og balkon med bord og stole. Alle køkkener råder over opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I hver lejlighed findes desuden satellitfjernsyn, værdiboks, kaffemaskine til almindelig kaffe og hårtørrer på badeværelset.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- etværelseslejligheder med 2/3 sovepladser er ca. 24 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med to gasblus samt dobbelt sovesofa og udtræks-sovesofastol, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.
Etværelseslejlighed med 3/4 sovepladser
- etværelseslejligheder med 3/4 sovepladser er ca. 29 m² og består af dagsområde med køkkenhjørne med to gasblus og sovesofa, natområde adskilt af skillevæg med tre enkeltsenge og badeværelse med toilet samt balkon.
Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- toværelseslejligheder med 4/5 sovepladser er ca. 34 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus samt vaskemaskine og dobbelt sovesofa, soveværelse med tre enkeltsenge og badeværelse med toilet samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map