Feriebolig i Bibione i Veneto

Appartamenti Katja

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ferielejlighederne Appartamenti Katja ligger yderst centralt i Bibiones centrum langs Corso Europa, ca. 70 meter fra den brede sandstrand. Der er kun 50 meter til gågaden i byen, hvor du finder utallige butikker, caféer, spisesteder, isbarer og ikke mindst underholdning for dig og dine børn.

Her vil børn uden tvivl sætte pris på børnepoolen

Bygningen huser 38 lejligheder på 5 etager og er udstyret med elevator og parkeringsplads. På stedet findes svømmebassin (6 x 12 meter) med børnebassin (6 x 3 meter) og gæsterne har fri adgang til en parasol og to liggestole på privat strand.

Læs mere om Appartamenti Katja

Afkølede lejligheder på varme sommerdage

Alle lejlighederne er helt renoverede og er udstyrede med aircondition og balkon med bord og stole. Alle køkkener råder over opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I hver lejlighed findes desuden satellitfjernsyn, værdiboks, kaffemaskine til almindelig kaffe og hårtørrer på badeværelset.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- etværelseslejligheder med 2/3 sovepladser er ca. 24 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med to gasblus samt dobbelt sovesofa og udtræks-sovesofastol, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.
Etværelseslejlighed med 3/4 sovepladser
- etværelseslejligheder med 3/4 sovepladser er ca. 29 m² og består af dagsområde med køkkenhjørne med to gasblus og sovesofa, natområde adskilt af skillevæg med tre enkeltsenge og badeværelse med toilet samt balkon.
Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- toværelseslejligheder med 4/5 sovepladser er ca. 34 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne med fire gasblus samt vaskemaskine og dobbelt sovesofa, soveværelse med tre enkeltsenge og badeværelse med toilet samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Katja

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Katja som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Katja. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Appartamenti Katja

Solrig ferie

Alt i alt en rigtig dejlig ferie.

Dog var der udfordringer med manglende rengøring af poolen, vand der lækkede fra et rør i badeværelset samt et køleskab/fryser som hele tiden gik i stå og derfor afrimmede fryseren med vand på gulvet til følge.

Området er rigtig skønt med en lækker badestrand og gode restauranter, hvor man kan få rigtig god Italiensk mad.

Godt koncept med at der er reserveret en parasol med stole på stranden.

Læs mere

Dejlig lejlighed

Meget flot og ny renoveret lejlighed. Tæt på strand, restauranter og købmand.

Læs mere

God service

Et meget tilfredsstillende ophold med god service fra de ansatte, lejligheden lidt lille, men det vidste vi jo på forhånd.

Læs mere

Tilfreds

Vi er meget tilfredse med Katja, perfekt beliggenhed, ren og nydelig lejlighed. Vi manglede dog, at hotellet havde en restaurant og bar i tilknytning til poolen.

Læs mere

Ferielejlighed Katja

En virkelig god bolig, meget god beliggenhed tæt på stranden og centrum. God forretning og en stort bageri i nærheden. Meget velrengjort inde og ude. Godt med fast plads på stranden.

Lidt nærigt udstyret i køkkenet i den lille lejlighed, den store var godt udrustet.

Vi måtte bytte det lille værelse efter den første nat på grund af overdreven støj fra ventilation, dette blev hurtigt løst af personalet.

Læs mere

Bilferie til Bibione

Efter bilturen via Gardasøen og Verona ankom vi til Hotel Katja i Bibione.
Vi og en familien tilbragte 7 vidunderlige og varme dage i Bibione, til trods for at der bor tusindvis af turister og stranden består af ligeså mange paraplyer, var der altid en rolig stemning. Tæt på en god forretning, der havde alt til rimelige priser. Børnenes 13-16 år trivedes bedst i poolen og med alle shoppingmuligheder.
Vi havde ikke balkon med havudsigt som vores venner, men til vores fordel kunne vi til gængæld spise morgenmad og aftensmad på balkonen, fordi så havde vi ikke sol, selv om aftenen kunne vi sidde udenfor og se ned på alt livet nede på gaden. Personalet på hotellet var altid til at få fat på og det blev hurtigt løst, hvis noget var i vejen.

Læs mere
 
search map