Anmeldelser af Appartamenti Castello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Castello

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Castello som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Castello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamenti Castello

Bibione som feriedestination

Appartamenti Castello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Appartamenti Castello
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anne Dorte og rejseselskab fra Lyngby boede på Appartamenti Castello i Bibione Lido del Sole fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Området svarede til vores forventninger om en typisk italiensk badeby. Man finder ikke masser af lokalkolorit, men strandene er dejlige og tingene fungerer. Lido del Sole var dejlig rolig i forhold til Bibione. Der er de ting man har brug for, men byen er ikke unik.

Vi havde en meget positiv oplevelse med det lokale kontor (Moving) som reagerede prompte på en markise der var gået i stykker. Poolen var fin og der var som regel plads. Stranden var dejlig, men sandet var meget varmt så strandsko er en nødvendighed. Liggestoleområdet ligger langt fra vandkanten så man kan ikke holde øje med børn der er ude at bade.

Alt i alt kan vi godt anbefale både In-Italia og Lido del sole.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mette og familie fra Nykøbing F. boede på Appartamenti Castello i Bibione Lido del Sole fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi havde en skøn ferie i Lido del Sole. Området levede helt op til vores forventninger om familievenligt miljø. Her var alt hvad vi skulle bruge af spisesteder og indkøb. Castello ligger tæt ved stranden og har desuden en god pool. (Som er middagslukket i 2 timer)Lejligheden var pæn og udsigten dejlig. Et par aftener valgte vi at gå den korte vej til Bibione centrum, men var glad for ikke at bo tættere på det, end vi gjorde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Carsten og familie fra Kolding boede på Appartamenti Castello i Bibione Lido del Sole fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Turen gik fint.
Vi tog afsted en dag for tidligt og skulle derfor finde en overnatning for en enkelt nat, hvor kontoret i Bibione var til stor hjælp med at finde en lækker lejlighed til en rimelig pris.
Vi var som sådan utrolig godt tilfredse med forholdene. Vi var også i Bibione sidste år, hvor vi boede et andet sted. Castello var for os en lille smule mere primitiv, hvorfor vi nok vil finde et andet sted næste gang, men alt levede op til de forventninger, vi kunne tillade os at stille ud fra den viden vi kunne få via internettet med mere.

Hjemad var der masser af vejarbejde igennem Østrig hvilket medførte en transporttid på næsten 24 timer, men det skal I ikke klandres for.
Vi er overordnet set meget glade for turen og tager helt sikkert derned igen engang. Næste år er vi dog inviteret til Sortehavet i Rumænien, så der går nok to til tre år, førend Italien får en ny chance.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Albatros

Caorle, Veneto

Populært i Veneto

search map