Feriebolig i Bibione i Veneto

Aparthotel Ashanti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Aparthotel Ashanti er et moderne, flot lejlighedskompleks, beliggende lige ud til den brede sandstrand i Bibione centrum. Udover at nærheden til stranden bor du også i gåafstand til byens hovedgade, hvor du finder et leben uden lige samt et hav af caféer, restauranter, isbarer og shopping muligheder.

Flere faciliteter - fra reception til pool og børnepool

På Aparthotel Ashanti er der reception, bar, morgenmadsrestaurant, lille fitnessrum, svømmebassin med vandmassage og børnebassin, legeplads, solterrasse med sydvendte liggestole og parasoller, samt overdækket parkeringsplads.

Læs mere om Aparthotel Ashanti

Let adgang til stranden

En sti fører fra lejlighedskomplekset direkte hen til stranden, hvor hver lejlighed har en parasol, en liggestol og en strandstol til rådighed. Fra poolområdet er der havudsigt.

Lejligheder med balkon

Aparthotel Ashantis 64 lejligheder er fordelt på tre etager. Alle lejligheder er moderne indrettet, har balkon, aircondition, satellitfjernsyn, internetstik, sikkerhedsboks, hårtørrer og køkkenniche med mikrobølgeovn.Nogle balkoner har en skillevæg, se plantegningerne under den respektive værelsestype.

Prisen inkluderer desuden daglig rengøring af lejligheden (ekskl. køkkenet som skal desuden efterlades rengjort ved afrejse ellers skal der betales et gebyr direkte til feriestedet, samt hvis du ønsker at få skiftet håndklæder og sengelinned mere end en gang om ugen. En wi-fi licens indgår i prisen. Morgenmaden kan tilkøbes direkte på feriestedet.

Parkeringsplads forefindes.

Læs om lejlighederne på Aparthotel Ashanti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map