Feriebolig i Bibione i Veneto

Aparthotel Ashanti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Aparthotel Ashanti er et moderne, flot lejlighedskompleks, beliggende lige ud til den brede sandstrand i Bibione centrum. Udover at nærheden til stranden bor du også i gåafstand til byens hovedgade, hvor du finder et leben uden lige samt et hav af caféer, restauranter, isbarer og shopping muligheder.

Flere faciliteter - fra reception til pool og børnepool

På Aparthotel Ashanti er der reception, bar, morgenmadsrestaurant, lille fitnessrum, svømmebassin med vandmassage og børnebassin, legeplads, solterrasse med sydvendte liggestole og parasoller, samt overdækket parkeringsplads.

Læs mere om Aparthotel Ashanti

Let adgang til stranden

En sti fører fra lejlighedskomplekset direkte hen til stranden, hvor hver lejlighed har en parasol, en liggestol og en strandstol til rådighed. Fra poolområdet er der havudsigt.

Lejligheder med balkon

Aparthotel Ashantis 64 lejligheder er fordelt på tre etager. Alle lejligheder er moderne indrettet, har balkon, aircondition, satellitfjernsyn, internetstik, sikkerhedsboks, hårtørrer og køkkenniche med mikrobølgeovn.Nogle balkoner har en skillevæg, se plantegningerne under den respektive værelsestype.

Prisen inkluderer desuden daglig rengøring af lejligheden (ekskl. køkkenet som skal desuden efterlades rengjort ved afrejse ellers skal der betales et gebyr direkte til feriestedet, samt hvis du ønsker at få skiftet håndklæder og sengelinned mere end en gang om ugen. En wi-fi licens indgår i prisen. Morgenmaden kan tilkøbes direkte på feriestedet.

Parkeringsplads forefindes.

Læs om lejlighederne på Aparthotel Ashanti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Aparthotel Ashanti

Læs personlige anmeldelser af Aparthotel Ashanti som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aparthotel Ashanti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Aparthotel Ashanti

Perfekt placering

Meget børnevenligt. Superfin pool og nem adgang til stranden. Personalet var meget hjælpsomme. Pæn og ren lejlighed, vi nød at få gjort rent hver dag.

Læs mere

Familievenlig med god beliggenhed

Hotellet har venlige og hjælpsomme ansatte. Fint pool område med god pool for de mindre børn. Poolen har en lille kiosk hvor du kan købe enkel mad, is og drikke. Imidlertid er de 10% af prisen, noget vi ikke har modtaget nogen information på forhånd. Alt du køber er skrevet på værelset, og du betaler, når du tjekker. I lejligheden havde vi tv med dvd-afspiller og et godt køkken med alt det udstyr du måtte have brug for. Der er en lille butik i nærheden, hvor man kan købe friskbagt brød mv. Morgenmad på hotellet for en voksen koster 8 EUR og for børn 4 EUR. Morgenbuffet er ok.
Det eneste, der var lidt irriterende var, at der hver dag flere gange om dagen er der forskellige træningstimer ved pool området og så spiller meget høj musik. Til hotelværelset er en parkeringsplads i en garage under hotellet, det følte sig meget sikkert.

Læs mere

Bedømmelse af Aparthotel Ashanti

Vi havde en rigtig dejlig uge på Aparthotel Ashanti - eneste minus var vores terrasse. Den havde en super god størrelse, men lå lige ud til en parkeringsplads - så det var en noget trist udsigt.
Derfor vil vi klart vælge et værelse med an anden beliggenhed næste gang.
Hotellet er pænt og rent, poolmrådet er fantastisk især til mindre børn.
Personalet er søde og rare men klart bedst på tysk.

Læs mere

Bedømmelse af Aparthotel Ashanti

Læs mere

Bedømmelse af Aparthotel Ashanti

Læs mere

Bedømmelse af Aparthotel Ashanti

Læs mere
 
search map