Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Bibione ligger let tilgængeligt ved italiens østvendte adriaterhavskyst, og byder på noget af det mest familievenlige bade- og strandmiljø, som Italien kan byde på. Med vores restpladser og afbudsrejser til Bibione får du tilmed de skarpeste priser på en dejlig familieferie. Du kan selv køre dertil, eller flyve fra Danmark til fx. Venedig og leje en bil herfra - der er ca. en time til Bibione i bil.

Børnefamiliernes Bibione

I Bibione er den 8 kilometer lange og op til 400 meter brede sandstrand ud til Adriaterhavet naturligvis hovedattraktionen. Her bliver vandet kun langsomt dybere, og stranden er veludstyret med liggestole og parasoller. Mellem badeturene er der masser af muligheder langs stranden for at købe sig en is eller sodavand.

Du kan selvfølgelig vælge bare at slappe af ved hotellets pool med en god bog, mens børnene leger. Kort sagt er Bibione den helt rigtige destination for dig, som er på udkig efter en afslappende, børnevenlig badeferie.

I byen finder du et rigt udvalg af supermarkeder og butikker, som kan dække alle feriens behov. Dertil kommer restauranter, caféer og barer som om sommeren sammen med butikkerne holder åbent til sent ud på aftenen. Det benytter mange til rolige slentreture i gaderne, hvor der shoppes lidt og studeres menukort.

Selvom Bibione er således en rigtig badeby, der indbyder dage med afslapning, er en afbudsrejse hertil dog også en chance for at holde en aktiv ferie. Du har således mulighed for at prøve kræfter med en lang række sportsaktiviteter som tennis, cykling og windsurfing. Det er også muligt at tage på rideture i områdets specielle natur.

Skal de ømme muskler efterfølgende plejes, kan et besøg i byens spa-center, Bibione Thermae, anbefales. Her hentes varmt, mineralrigt vand op fra undergrunden til en bred vifte af behandlinger.

Tag på udflugt fra Bibione

Trænger I til en pause fra strandlivet i Bibione er der adskillige muligheder for at tage på spændende udflugter til natur- og kulturseværdigheder. Ønsker I for eksempel at opleve nogle af Italiens bedste kulturelle seværdigheder er kanalbyen Venedig mod vest et oplagt mål. En sejltur med gondol eller turbåd er en oplevelse, som børnene vil huske i mange år.

I kan også vælge at køre modsatte vej til kulturrige Trieste ved grænsen til Slovenien. Her er der udover interessante museer og imponerende bygningsværker et utal af små og hyggelige fortovscafeer, hvorfra de smukke omgivelser kan nydes.

Stort udvalg af ferieboliger i Bibione

Du kan nemt og hurtigt finde restpladser og afbudsrejser ved at bruge søgefeltet ovenfor. Udvalget af ferielejligheder og hoteller i Bibione er stort og du bestemmer selv, om du vil bo helt ned til den dejlige sandstrand eller lidt tættere på den livlige bymidte.

Du kan læse meget mere om faciliteter, beliggenhed og andet ved at klikke dig ind på de enkelte ferieboligbeskrivelser her på hjemmesiden. Har du spørgsmål før du booker din afbudsrejse, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os.

 
search map