Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bibione - en elsket lille badeby

I Bibione har man siden stedet blev grundlagt satset på at skabe familievenlige omgivelser, hvilket også har bidraget til at mange gæster vælger at vende tilbage år efter år. Lange brede sandstrande og den afslappede atmosfære med hoteller og ferielejligheder, bidrager til Bibione som hyggelig sommerby, der passer som fod i hose til dig der sætter pris på ferie med sol og havbadning som fokus.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her er noget for alle

Bibione der strækker sig over flere kilometer strande og kystlinje er inddelt i forskellige områder. Spiaggia er den del der regnes for at være centrum og her er der stort udvalg af hyggelige butikker med gode priser, isbarer, cafféer og restauranter. Butikkerne har aften åbent og mange af gaderne lukkes af til gågader om aftenen, hvilket især børnefamilierne sætter pris på. Det betyder man kan spise sin middag i fred og ro og så tage en slentretur med en is i hånden og bare nyde folkevrimlen og ferien.

Læs mere om Bibione

Det populære Lido del Sole, ligger ca. 1 km fra Spiaggia og er den roligere del af byen, hvor mange af husene ligger inde i pinjelunden. Også i Lido del Sole er der en god strand at slikke sol på. Her findes desuden apotek, madvarebutik, barer og restaurant. For at komme til Spiaggia kan du gå langs strandpromenaden, cykle, tage bilen eller lokalbussen.

Børnevenlig skøn sandstrand kendetegner Lido dei Pini som ligger lige øst for Bibione centrum og det er faktisk på grund af stranden her, at mange vælger netop denne del af Bibione. Her får du nemlig en roligere badeoplevelse, og der er kortere til strandafsnit uden liggestole og parasoller. Også her findes alt du behøver til en dejlig ferie. Fra Lido dei Pini tager det kun 10 min at slentre til Spiaggia.

Endeligt er der Bibione Pineda, som ligger 6 km vest for selve Bibione. Her er der virkeligt god plads mellem feriehusene og villaerne, mindre trafik og de store træer bidrager med skygge til omgivelserne på varme dage. Som i de øvrige dele af Bibione har du sandstrand og alt hvad du behøver indenfor kort afstand.

Det er populært at komme rundt i Bibione på cykel, specielt den slags hvor hele familien kan sidde samlet, og der findes flere cykeludlejninger rundt om i Bibione. Du kan også tage lokalbussen, hvis du foretrækker at lade bilen stå. Eller slentre langs den gode strandpromenade som strækker sig over det meste af Bibione.

Til dig som ankommer med fly findes der i højsæsonen busser som kører dig direkte til Bibione, dog ikke tidlig morgen eller sen aften, der kan du istedet tage en taxi fra lufthavnen. Alternativt kan du tage en af lokalbusserne men du skal regne med at skifte bus i f.eks. Portogruaro.

Alle tiders familieferie

Børnene keder sig aldrig i Bibione. For udover de mange strandaktiviteter som findes, kan de bl.a også spille minigolf, boccia og tennis. Der er desuden også mulighed for hesteridning, et besøg i byens tivoli er som regel også et hit. Ligesom det store ugentlige marked som kommer til byen hver tirsdag i højsæsonen.

De voksne kan spille golf på den nærliggende golfbane, nyde det italienske køkken på forskellige restauranter eller bare læne sig tilbage og slappe af. Og er der brug for afveksling kan I pakke bilen og drage til nærliggende Lignano som byder på et væld af aktiviteter som Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, vandland mm. Og det bedste af det hele er, at det blot tager 10min at køre dertil. Desuden er der et varieret udvalg af mærkevarebutikker i Lignano.

En afslapningsdag

Mellem Bibiones to bydele Spiaggia og Lido del Sole, ligger Bibione Thermae, et kurbad og wellness center. Her er der mulighed for et stort udvalg af behandlinger, og har du brug for en god massage eller lyst til at prøve et mudderbad, kan dette være et godt sted at bruge en times tid eller to. Ellers er de fleste at finde på stranden eller ved poolen under solens varmende stråler. I Bibione kan du frit vælge mellem fri - og betalingsstrand. Liggestole og parasoller koster ikke ligeså meget som de fleste andre steder i Europa, og i mange tilfælde (ikke alle) er det allerede inkluderet i lejeprisen på ferieboligen.

Her boede fiskerne

Da Bibione er opstået i halvtredserne har byen ikke så meget kulturelt at byde på. Havet et det som har været det vigtige her, og det ses også på de små søde fiskerhuse, Casoni, som dukker op lidt over det hele. For at give dig en bedre forståelse af stedet vil jeg gerne anbefale dig at besøge en af mine favoritrestauranter AI Casoni, som ligger helt ude ved Bibione Pineda. Udover fantastisk god mad og smuk natur kan du her fra tage på bådudflugt i lagunen. Du kan også tage en båd til Venedig herfra. Så du kan lade bilen stå i Bibione og spare den dyre parkeringsafgift i Venedig. Det tager blot 5-10 min i bil at komme til denne del af Bibione, alt efter hvor du bor i byen.

Der er meget at se på og foretage sig i Bibione, hvilket gør stedet perfekt til familieferien, med kombinationer som kan opfylde hele familiens ønsker til turen.

Et godt tip er en af dagene at starte bilen og køre sydvestover mod det smukke Valpolicella vindistrikt, hvor I kan besøge vingårde og tage lidt af de gode druer med hjem i form af en god flaske Amarone f.eks. Eller kør tidligt "hjemmefra" og spis en frokost i lille kønne Treviso og kør videre til Prosecco vindistrikt, og se grønne bakker bølgende med vinranker og gamle slotte. Også her kan du stoppe og købe lidt gode bobler med dig hjem. Og bliver børnene for utålmodige over de voksnes valg af udflugter, kan I lokke med at kompensere med en dag ved Gardasøen, som har flere vandlande og forlystelsesparker som f.eks Gardaland.

Ferieboliger i Bibione

Hos In-Italia finder du altid et stort udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og ferieboliger i Bibione. Ring eller skriv til os hvis du har brug for hjælp til at booke, eller brug søgeboksen i toppen til at se det hele. Glæd dig til en ferie for hele familien i trygge omgivelser og med sol, strand, sand og vand lige udenfor døren.

>>> Se også ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i populære Lido di Jesolo
>>> Se også ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i nærliggende Caorle

Skjul teksten
 
 
search map