Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Residence Ca' Bottrigo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Ca' Bottrigo ligger skønt midt i vinmarkerne ca. 800 meter fra Bardolino centrum med butikker, restauranter og indkøbsmuligheder. Her kan du nyde sommeren ved poolen i haven eller tage en tur til søstranden ved Bardolino by.

Landlige omgivelser i kendt vinområde

Det er et tidligere landhus, som blev omdannet til ferieboliger i 2000. Der er god plads til alle på den store grund, lige som man kan tage sig en spadseretur i vinmarkerne. Bardolino ligger i gåafstand, så man ikke nødvendigvis behøver at skulle have bilen med på indkøb. Man befinder sig midt i det kendte Bardolino-vinområde med gode muligheder for vinsmagning og vinindkøb samt talrige lokale restauranter. Området er også oplagt til mountainbike-entusiaster.

Læs mere om Residence Ca' Bottrigo

Store fælles udeområder med pool

Her findes i alt 10 lejligheder, der deles om den store swimmingpool (10 x 4 m), der ligger i den dejlige have. Derudover er der gratis parkering, ligesom der er fælles grill og nogle få legeredskaber til mindre børn. Der er ikke-markerede områder med private borde og stole til hver enkelt lejlighed, men da der er god plads, plejer det ikke at give problemer.

Gode faciliteter i lejlighederne

Der findes 3 små og 7 store lejligheder, som alle er pænt men enkelt indrettede og fordelt i henholdsvis stuen, 1. eller 2. sal. Alle har satellit-TV, fire gasblus, ovn og kaffemaskine. De toværelseslejligheder har også mikrobølgeovn. Det er muligt at slå en et- og toværelseslejlighed sammen, således at man får en treværelseslejlighed med to badeværelser - men altså stadig kun ét reelt soveværelse. Der findes på stedet en vaskemaskine, som alle lejligheder deles om.

Lejlighederne på Residence Ca' Bottrigo

Studiolejlighed

Er på ca. 30 m², og består af et opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltseng samt bad med bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse

Er på ca. 45 m², og består af et opholdsrum med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng, samt bad med bruser.

Lejlighed m. 1 soveværelse og udsigt mod poolen

Lejligheden har indgang i stueetagen og har udsigt mod poolen. Opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa. Der er et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden kan være i to etager.

Lejlighed m. 2 soveværelse og 2 badeværelser

Består af én etværelses og én toværelseslejlighed, som forbindes med en dør, og har derfor både to badeværelser og to køkkener.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map