Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Residence Arca sul Garda

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Arca sul Garda ligger i et naturligt amfiteater med udsigt over søen - omgivet af olivenlunde og vinmarker. Her bor du i dejlige omgivelser med pool og børnepool, i nærheden af de livlige byer, Garda og Bardolino; sidstnævnte kan nås ad en promenade på 15-20 minutters gåtur langs søen (ca. 1,5 km), mens der er ca. 3 km til Gardas centrum.

Alt hvad børnene kan ønske sig, der i blandt børnepool

På stedet er der et flot svømmebassin med separat børnebassin samt legeplads og tennisbane. Der findes endvidere reception, parkeringsplads, møntvask og en restaurant med et godt ry og flot udsigt over søen.

Frodige omgivelser og udsigt mod søen

I den grønne have kan man nyde sommerens blomster og de høje træer, der danner behagelig skygge over de mange bænke, der står langs stierne på de 56.000 m². Her finder børnene masser af plads at udfolde sig på, imens de voksne kan lade sig bjergtage af udsigten fra et af de stille hjørner.

Lejligheder i rolige omgivelser

Lejlighederne er enkelt indrettede og fordelt i flere bygninger og mindre villahuse omgivet af have og græsplæner. Alle lejligheder råder over opvaskemaskine, værdiboks, telefon, fjernsyn med udvalgte satellitkanaler og centralvarme Indretning virker ret gammeldags trods den gode vedligholdelse - og man skal ikke vælge dette sted for at hygge sig indendørs. Til gengæld er udendørs arealerne rigtige gode og den rolige beliggenhed perfekt for familier og par, der vil slappe af. Næsten alle lejligheder har enten balkon eller terrasse med bord og stole.
NB: På stedet er der både lejligheder beliggende i de større bygninger, samt lejligheder der ligger i villaerne, som ligger spredt på grunden.

Læs om lejlighederne på Residence Arca sul Garda

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Populært i Veneto

search map