Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Parc Hotel Gritti

Pris fra pr. pers.
Parc Hotel Gritti fra luften Pool ud mod søen på Parc Hotel Gritti Haven på Parc Hotel Gritti Pool på Parc Hotel Gritti Haven på Parc Hotel Gritti Pool på Parc Hotel Gritti Restaurant på Parc Hotel Gritti Restaurant på Parc Hotel Gritti Parc Hotel Gritti fra luften Værelse med balkon Fitness room på Parc Hotel Gritti Skønhedscenter på Parc Hotel Gritti Indendørs pool på Parc Hotel Gritti Indendørs pool på Parc Hotel Gritti
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Parc Hotel Gritti er et enormt 4-stjernet hotel, som blev opført i 90'erne, men giver indtryk af at være af ældre dato, både inde og ude. Hotellet er dog velholdt og nyder en misundelsesværdig beliggenhed.

På hotellet finder du reception, garage med ca. 200 parkeringspladser, morgenmadsrestaurant, restaurant, pool med omgivende solterrasse, der er møbleret med liggestole og parasoller. Her er desuden pianobar og mulighed for at købe en let frokost. Her er desuden skønhedscenter med indendørs svømmebassin, to kar med vandmassage, sauna, tyrkisk bad og afslapningsområde. Du kan nyde massage og skønhedsbehandlinger mod betaling - spørg i receptionen for at få en tid og vælge den behandling du ønskedr dig.

Find værelset der passer til dine behov

Blandt hotellets 260 værelser er der helt sikkert den løsning der passer dig bedst. Er du her for et kort ophold har du muligvis ikke behov for balkon... men du kan stadig vælge værelser med balkon. Rejser du uden for højsæson og regner med at være en del på dit værelse så kan du se på Superior (endog med eller uden balkon) og Privilege værelser. Fælles for alle værelser er at de råder over wi-fi, aircondition (tændes og slukkes af direktionen fra midten af juni til begyndelse af september afhængigt af vejrforhold), satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser. Der findes værelser med mulighed for en ekstra opredning men ingen af dem er så store at der kan være to ekstra opredninger.

Læs om værelserne på Parc Hotel Gritti

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map