Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Parc Hotel Gritti

Parc Hotel Gritti fra luften Pool på Parc Hotel Gritti Haven på Parc Hotel Gritti Parc Hotel Gritti fra luften
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Parc Hotel Gritti er et enormt 4-stjernet hotel, som blev opført i 90'erne, men giver indtryk af at være af ældre dato, både inde og ude. Hotellet er dog velholdt og nyder en misundelsesværdig beliggenhed. Dette er nemlig et hotel, som passer til dig, der vil have adgang til parkering, bo lige ved Garda-søen, have både barer og restauranter på stedet med ude-servering samt bo en lille gåtur væk fra Bardolinos hyggelige, lille centrum.

Her er både indendørs- og udendørspool

På hotellet finder du reception, garage med ca. 200 parkeringspladser, morgenmadsrestaurant, restaurant og pool med omgivende solterrasse, der er møbleret med liggestole og parasoller. Her er desuden pianobar og mulighed for at købe en let frokost. På hotellet finder du et skønhedscenter med indendørs svømmebassin, to kar med vandmassage, sauna, tyrkisk bad og afslapningsområde. Du kan nyde massage og skønhedsbehandlinger mod betaling - spørg i receptionen for at få en tid og vælge den behandling du ønsker dig.

Gå en tur ved "søstranden"


Når du har fået nok af at slikke sol ved poolen, kan du begive dig ned til søen og Lido Mirabello, som ligger lige ved siden af. Her har hotellet desuden en aftale med ejerne af en såkaldt "strand". Her kan du hoppe i vandet eller gå lange, skønne ture. Ved Lido Mirabello findes endda både bar og restaurant, til når tørsten eller sulten melder sig. Solstole er gratis at låne for dig, der er gæst.

Læs mere om Parc Hotel Gritti

Nyd maden under åben himmel

'På Parc Hotel Gritti har du valget mellem tre forskellige restauranter: Cipriani serverer morgenmad og frokost. D'Annunzio er lidt roligere end Cipriani og byder på buffet både til morgenmad og frokost med alle de retter, som hører sig til. Gourmetrestauranten har en fast menu og en mere elegant atmosfære. Her er du også nødt til at bestille bord forinden. Udover restauranterne finder en en såkaldt "American Bar", hvor du kan bestille herlige drinks, kaffe, cappuccino og lettere snacks. Der er også en grillbar ved poolen, hvor du kan nyde både kolde og varme retter og drinks. Der er i hvert fald ikke fare for at sulte under dit ophold ved Parc Hotel Gritti.

Bliv grebet af Bardolinos maleriske omgivelser

Når, og hvis du synes, du har brug for at se noget nyt, kan du altid gå en tur på 10 minutter ind til byens maleriske centrum. Her finder du flere hyggelige spisesteder at vælge imellem - også pizzeriaer. Senere kan du nyde en god is eller en drink ved marinaen. Bardolino byder på en skøn og malerisk atmosfære.

Udforsk dine omgivelser

Du har som sagt Bardolinos charmerende centrum lige ved siden af dig med smukke bygninger, havne og kirker. Men rundt omkring søen er der meget andet at se og opdage. Den hyggelige by Garda ligger kun 4 km. nord for Bardolino. Her er der en del butikker og restauranter, og sæt dig gerne en stund på Lungo Lago Regina Adelaide ved vandet, og bestil noget lækkert at drikke eller en is. Ellers er Verona også en meget vellidt attraktion, som ligger ca. 30 km. sydvest for dig - eller det verdenskendte Valpolicella-område spækket med vinranker, hvor du kan tage til vinsmagning og købe delikatesser med dig hjem, bl.a. ved den kendte Masi-vingård.

En drøm - også for børnene

Når der skal fokuseres lidt på børnene, kan du køre ned til Gardaland, Caneva Aquapark, Movieland eller Sea Life Aquarium, som ligger ca. et kvarter væk i bil fra hotellet. Her kan hele familiens medlemmer, store som små, tilbringe mange timer med sjove aktiviteter badning.

Find værelset, der passer til dine behov

Blandt hotellets 260 værelser er der helt sikkert en løsning, der er som syet til dig. Er du her for et kort ophold, har du muligvis ikke behov for balkon... men du kan stadig vælge værelser med balkon. Rejser du uden for højsæson og regner med at være en del på dit værelse så kan du se på Superior (endog med eller uden balkon) og Privilege værelser. Fælles for alle værelser er at de råder over wi-fi, aircondition (tændes og slukkes af direktionen fra midten af juni til begyndelsen af september afhængigt af vejrforhold), satellitfjernsyn, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med toilet og bruser. Der findes værelser med mulighed for en ekstra opredning, men ingen af dem er så store at der kan være to ekstra opredninger.

Læs om værelserne på Parc Hotel Gritti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map