Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Parc Hotel Germano Suites

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det har været hele vejen værd, når du ankomme til Parc Hotel Germano Suites. Her bor du tæt på Gardasøen (ca. 250 meter) og Bardolino centrum (ca. 700 meter), hvor du kan komme til både for shopping i dagstimerne eller for hyggens skyld om aftenen.

Ferie med din bedre halvdel

Stilrige linjer kombineret med en romantisk og eksklusiv stemning er de rammer, du vil finde på hotellet. Stemningen er rolig og omgivelserne naturskønne. Når du går hen til dit værelse eller hen til poolen, så virker det som om, at der kun er ganske få gæster på stedet, nok fordi værelserne er godt gemt i middelhavsvegetationen og alle har meget privatliv.

Nyd vandet - enten visuelt eller fysisk

Vandet er nok det element, der er mest i fokus på Parc Hotel Germano. Øjnene kan nyde godt af udsigten over søen fra hotellets og restaurantens panoramiske terrasse; og kroppen kan nyde massage, sauna, boblevand og indendørs pool på wellness center eller udendørs ente i den store fælles pool eller lige foran dit værelse, hvis du nu vælger ét med eget bassin. Til sidst kan du også enten bade i en mindre sø på grunden eller fiske i den anden sø, der også ligger på ejendommen.

Hvis stjerner skulle betyde noget...

Hotellet er et 4-stjernet hotel, hvilket betyder 24-timers reception, bar, restaurant, parkeringsplads, billiard, fitness room, vaskeriservice samt roomservice. Wi-fi internetopkobling er muligt mod betaling. Restauranten ligger i den højeste del af hovedbygningen og har en vidunderlig terrasse, og du finder (mange) flere spisesteder i kort gåafstand og i Bardolinos stemningsfulde centrum.

Suiter med terrasse

Alle værelserne har egen terrasse med bord og stole samt liggestole. Det er alle udstyret med aircondition (der tændes i faste tidsrum alt efter direktionens afgørelse) og er opdelt i en soveafdeling med sat-TV og telefon samt særskilt opholdsområde med elkedel til te og kaffe, endnu et sat-TV, minibar, værdiboks og telefon. Badeværelserne er enten med karbad eller bruser eller begge samt toilet og hårtørrer og de er forsynet med badekåbe, tøfler og store håndklæder til svømmebassinet.

OBS Nogle suiter har desuden privat pool lige foran værelset - vi fraråder disse værelser til familier med små børn, da poolen er dyb. Den private pool er en del af en lang pool, som er inddelt i sektioner af tværgående "broer", så du har din egen lille "private" del.

Læs om værelserne på Parc Hotel Germano Suites

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map