Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Hotel Sportsman

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du kan ankomme til hotellet såvel i bil som med offentlig transport, da det ligger i kort afstand fra hovedvejen på den østlige bred af Gardasøen. Herfra har du direkte adgang til søen og en overkommelig gåtur til Bardolinos hyggelige centrum og søpromenade (ca. 1,5 km), hvor du finder spisesteder for enhver smag og pengepung samt stemningsfulde caféer lige ud til søen. Og du har endnu kortere til Garda by (ca. 1,2 km), der har lige så mange muligheder for en hyggelig aften i en stemningsfuld by.

En frodig oase med pool lige ud til søen

Hotel Sportsmans gæster har siden 1965 nydt godt den fredelige og privilegerede beliggenhed. Fra stranden kan du hoppe i en båd og nyde søens kølige vand, stilhed og det omkringliggende landskab på tæt hold. Skulle søens vand være for koldt, kan du nyde swimmingpoolen på hotellet, hvor du også finder vandmassage. Ved swimmingpoolen er der solterrasse med parasoller og liggestole.

Velholdt hotel med gode faciliteter

Hotel Sportsman fordeler sig på to bygninger: hovedbygningen og villaen. Alt - både indendørs og udendørs - er meget velholdt og indbydende. Restauranten er også værd at afprøve - ikke alene på grund af maden men også for den stemning og dufte, der opleves ved søen om aftenen, når solen først har overgivet sig til stjernerne og månen, der spejler sig i Gardasøen. Maden og aperitif serveres også på den lyse veranda, der vender ud mod haven.

Lille welness- og fitness-afdeling

Skulle du have lyst til indendørs hygge, kan du forkæle dig lidt med en sauna eller tyrkisk bad. Hører du til de rejsende, der holder sig i gang under ferien, finder du et lille men nyttigt træningscenter, hvis du ikke vil løbe udendørs langs søpromenaden mellem Bardolino og Garda by.

Gode værelser med aircondition og wi-fi

I hovedbygningen kan du bo i comfort-værelser, som er rummelige og råder over wi-fi, aicondition, minibar, sat-tv med fladskærm og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Flere af comfort-værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Junior Suiterne ligger i villaen, som er forbundet med hotellet gennem en overdækket passage.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Europa

Malcesine, Veneto

Hotel Luise

Riva del Garda, Sydtyrol

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Anbefalinger til dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map