Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Hotel Nettuno

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nettuno ligger i dejlige omgivelser lige ved Gardasøen, i kort gåafstand fra Bardolinos historiske centrum. Der er tale om et 4* hotel, der tilbyder faciliteter og service i topklasse.

Komforten er i højsæde

Dette 4* hotel byder på maksimal komfort. Blandt de mange faciliteter kan vi nævne reception, bar, restaurant, lounge med åben pejs og TV, trådløst internet, terrasse med søudsigt, elevator, aircondition i alle værelser samt parkering og garage (mod betaling). Poolen ligger omgivet af hæk, der skærmer for omgivelserne med omgivende soldæk med solstole og parasoller til fri afbenyttelse samt adgang til poolbar.

Du kan nyde dine måltider på hotellets terrasse

Restauranten på hotellet er af høj klasse, og er lyst indrettet med fine detaljer. Her serveres også morgenmaden, som er en stor buffet (fra kl. 07.30 til kl. 10.30). Om aftenen kan man nyde en 4-retters menu sammen med udvalgte vine. Man kan (mod betaling) prøvesmage diverse delikatesser i loungen eller på terrassen, der har kig til horisonten bag søen og til det indbydende poolområde.

Værelser med aircondition

Værelserne er alle indrettet i grønne, gule og røde nuancer, der skulle fremhæve solens og søens farver.. vi syntes måske mest, de fremstår lidt bastante i deres udtryk. Visse af de i alt 63 værelser har søudsigt. Alle værelser har aircondition, minibar, satellit-TV, telefon, værdiboks samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Anbefalinger til dig

Corte Pontigliardo

Lazise, Veneto

Hotel Poiano

Garda, Veneto

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

search map