Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Hotel Nettuno

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nettuno ligger i dejlige omgivelser lige ved Gardasøen, i kort gåafstand fra Bardolinos historiske centrum. Der er tale om et 4* hotel, der tilbyder faciliteter og service i topklasse.

Komforten er i højsæde

Dette 4* hotel byder på maksimal komfort. Blandt de mange faciliteter kan vi nævne reception, bar, restaurant, lounge med åben pejs og TV, trådløst internet, terrasse med søudsigt, elevator, aircondition i alle værelser samt parkering og garage (mod betaling). Poolen ligger omgivet af hæk, der skærmer for omgivelserne med omgivende soldæk med solstole og parasoller til fri afbenyttelse samt adgang til poolbar.

Læs mere om Hotel Nettuno

Du kan nyde dine måltider på hotellets terrasse

Restauranten på hotellet er af høj klasse, og er lyst indrettet med fine detaljer. Her serveres også morgenmaden, som er en stor buffet (fra kl. 07.30 til kl. 10.30). Om aftenen kan man nyde en 4-retters menu sammen med udvalgte vine. Man kan (mod betaling) prøvesmage diverse delikatesser i loungen eller på terrassen, der har kig til horisonten bag søen og til det indbydende poolområde.

Værelser med aircondition

Værelserne er alle indrettet i grønne, gule og røde nuancer, der skulle fremhæve solens og søens farver.. vi syntes måske mest, de fremstår lidt bastante i deres udtryk. Visse af de i alt 63 værelser har søudsigt. Alle værelser har aircondition, minibar, satellit-TV, telefon, værdiboks samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Villa Maria

Desenzano del Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Corte Pontigliardo

Lazise, Veneto

Hotel Palme

Garda, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Populært i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map