Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Hotel Du Lac et Bellevue

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel du Lac et Bellevue ligger flot ud til Gardasøen en ganske kort gåtur fra Bardolinos gamle centrum. Hotellets mange bekvemmeligheder danner et godt grundlag for ferie med mange muligheder for afslapning og oplevelser.

Nyd din middag i en af hotellets restauranter

Hotellet består af tre bygninger: hovedbygningen, annekset og Bellevue, som alle ligger tæt på hinanden. Hotellet har en lobby med reception, bar, to restauranter, fjernsynsstue, Wi-Fi, konferencerum, elevator, opvamret pool indendørs og wellness-center med lille fitnessafdeling og spa.

Her kan du både bade i poolen og i søen fra den private strand

Der findes endvidere pool udendørs med terrasse, solvogne og parasoller. Hotellet har også sin egen private del af stranden med en bro til mindre både. Restauranten byder på en solid morgenmadsbuffet, som du om sommeren kan indtage på den dejlige terrasse med udsigt til søen. Ved bygningen Bellevue serveres morgenmaden i en lys morgenmadssal eller i den fredfyldte have.

Værelserne er hjemmeligt indrettede

Værelserne er hyggelige, rummelige og komfortable. De har alle eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med radio, internet-tv med satellitkanaler, minibar, værdiboks og aircondition. Værelserne på Bellevue har balkon eller terrasse, der vender mod søen, men alt efter etage og den vegetation der er mellem bygning og vandet er udsigten mere eller mindre forhindret.
- Comfort-værelserne er ca. 17 m² og har ikke plads til ekstra opredninger.
- I Junior suiterne, som er ca. 23 m², er der mulighed for en opredning - i junior suiterne findes der ligeledes badehåndklæder og en sofaafdeling.
- Der ligger også større værelser enten på kvisten i hovedbygning eller i annekset, som er pæne og komfortable. Værelserne i annekset går fra 17 til 35 m² - de største passer godt til familier, da det er muligt at gøre klar til to ekstra opredninger, dog har ingen af disse værelser udsigt til søen.

Værelserne på Hotel Du Lac et Bellevue

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Hotel Excelsior Bay

Malcesine, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map