Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Hotel Caesius Therme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette enestående hotel byder på al mulig komfort, såsom indendørs og udendørs svømmebassin, restaurant, bar, spa og en god beliggenhed lige ud til Gardasøen. Selve værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med alt det nødvendige.

Nyd din middag med udsigt over søen

Restauranten på hotellet byder på et varieret spisekort med velsmagende retter, der nydes bedst på den gode terrasse med udsigt over søen. Efter middagen kan man nyde en drink på hotellets moderne bar med tilhørende terrasse. Desuden tilbyder hotellet et stort spa- og wellness-center, hvor man frit kan benytte sig af finsk sauna, tyrkisk bad, emotional shower, ice fountain, indendørs svømmebassin med kurvand og Kneipp-kar. Mod betaling kan man benytte sig af massage, ayurvediske og æstetiske behandlinger samt lægekonsultation (på tysk / engelsk).

Læs mere om Hotel Caesius Therme

Her kan du slappe af ved poolen eller tag en spadseretur ind til centrum

Blandt de øvrige faciliteter på hotellet kan vi nævne et stort svømmebassin samt børnebassin, fitness room, legerum og legeplads for børn og konferencefaciliteter for de virksomheder, der vil mødes i disse omgivelser. I kort afstand findes der både 18-hullers golfbane og tennisklub. I selve Bardolino findes et hyggeligt centrum med restauranter, caféer og butikker samt en fin søpromenade.

Balkonen der hører til dit værelse, indbyder til hyggestunder

Hotellets 185 værelser er alle stilfuldt indrettede med al nødvendig komfort, såsom aircondition, værdiboks, minibar, elkedel, internetforbindelse, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Alle værelserne har udgang til en møbleret balkon eller terrasse. De eneste værelser med mulighed for en ekstra seng er værelserne af type Augustus, som ligger i et anneks - familiesuiterne, som er ca. 45 m², består af to separate soverum med fælles bad og har plads op til fire personer. Alle værelserne i hovedbygningen har plads til højst to personer.

Læs om værelserne på Hotel Caesius Therme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map