Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Dogoli Country Apartments

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dogoli Country Apartments består af fem lejligheder, der ligger i et renoveret bondehus og et tilhørende anneks. Der er ikke landbrugsproduktion tilknyttet disse ferieboliger, så vi kan ikke rigtig omtale dem som en del af en agriturismo; vi kan dog sige, at her bor du på landet og er omgivet af smukke vinplantager, der bevæger sig op og ned ad de bløde bakker i Bardolinos bagland.

Et paradis omgivet af vinmarker

Som forælder kan du virkelig slappe af her, mens dine børn leger i poolen. På trods af, at du er omgivet af vinmarker, har du kun 400 meters gang til nærmeste pizzeria i Calmasino. I denne lille flække udenfor Bardolino finder du flere restauranter og indkøbsmuligheder, apotek, posthus og bank. Du er i princippet kun nødt til at tage bilen, når du vil en tur ned til søen for at nyde en længere gåtur, og når du vil besøge Bardolinos hyggelige centrum.

Læs mere om Dogoli Country Apartments

Gode ferielejligheder med udendørs, privat område

Hver ferielejlighed råder over vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, værdiboks, aircondition i både soveværelserne og i opholdsstuen samt satellit-TV og Wi-Fi. Den eneste toværelses lejlighed ligger i en bygning helt for sig selv, mens de øvrige 4 treværelses lejligheder er placeret i samme hus, henholdsvis 2 i stueetagen og 2 på første sal. Alle fem lejligheder har et privat udeområde med havebord og -stole samt parasol enten lige udenfor døren (dem i stueetagen) eller i haven (for dem på første sal), så du kan sidde og hygge med familien i det forhåbentlig gode vejr.

Lejlighederne på Dogoli Country Apartments

Toværelses lejlighed Top med 2/5 sovepladser (stueetage med møbleret terrasse)

Lejligheden ligger i stueetagen og er fordelt i to plan. I stueetagen er der opholdsstue med køkkenniche og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år) samt badeværelse med toilet og bruser. På etagen ovenover findes der soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der terrasse med bord og stole.

Treværelses lejlighed Plus med 4/6 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge. Der er et badeværelse til hvert soveværelse med toilet og bruser. I haven er der et privat område reserveret til lejlighedens gæster med havebord og -stole samt parasol.

Treværelses lejlighed Plus med 4/6 sovepladser (stueetage med møbleret terrasse)

Lejligheden ligger i stueetagen. Den består af opholdsstue med køkkenniche og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge. Der er et badeværelse til hvert soveværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der terrasse med havebord og -stole samt parasol eller pavillon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map