Agriturismo i Bardolino ved Gardasøen

Ca' Vettor

Terrasse på første sal i nabobygning Udsigt fra terrassen på første sal i nabobygning Terrasse på første sal i nabobygning Lejlighederne Værelserne
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når man nærmer sig Ca’ Vettor, ændrer landskabet sig til frodige vinmarker så langt øjet rækker, og man mærker hurtigt roen sænke sig. Her er masser af plads til både leg i den dejlige frodige have og til afslapning ved poolen.

Fredfyldt landsted blandt vinmarker

Det er næsten ikke til at begribe, at man midt i denne fredelige oase er så tæt på den sydøstlige del af Gardasøens pulserende turistliv med kun ca. 3 km til Bardolino og 6 km til Garda. Får man lyst til at besøge operaens Verona, hvor der i sommerhalvåret er mulighed for at nyde den verdenskendte musik i byens udendørs arena, er der kun ca. 30 km at køre. Er man interesseret i gode vine, er der heller ikke langt til det kendte vinområde, Valpolicella. Området omkring Ca’ Vettor byder også på flere gode spisesteder - faktisk er der kun 5 minutters gang igennem vinmarkerne til den lokale restaurant, La Casella.

Læs mere om Ca' Vettor

Alt, hvad børnefamilier kan ønske sig

Ca’ Vettor er det helt rigtige valg til familieferien, da det, udover at indbyde til ren afslapning, også byder på flere faciliteter for både børn og voksne. I den store velholdte have med gamle oliventræer finder man bordtennisbord, lille legeområde til de allermindste samt en vidunderlig pool med liggestole, parasoller og udsigt til vinmarkerne. Nærmeste spisested ligger kun en lille gåtur fra boligen.

Imødekommende værter

I hovedhuset, hvor ejeren Andrea i øvrigt selv bor med sin kone og sin lille hund, findes en fin morgenmadssal samt en fælles udendørs terrasse, hvor dagens første måltid kan indtages på de varme dage. I dette område findes desuden wifi, hvis den bærbare er kommet med på ferie! I hovedhuset findes 3 dobbeltværelser på første sal samt en lejlighed i stueplan. I nabobygningen findes der 5 dobbeltværelser, hvoraf de fire ligger på den hyggelige kvist, hvis lofthøjde er lidt lav og derfor ikke egner sig til meget høje personer! Her findes desuden 4 lejligheder, der alle har eget udeområde med bord og stole.

Både værelser og lejligheder

Alle værelser og lejligheder er meget velholdte og indrettet i en hyggelig og landlig stil, og byder desuden på satellit-tv, telefon og værdiboks. Bor man på et af dobbeltværelserne har man en udendørs parkeringsplads til rådighed, hvorimod hver lejlighed har en overdækket p-plads i den underjordiske garage.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populært i Veneto

search map