Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Pris fra pr. pers.
Round Suite Værelserne Comfort og Aqua
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Set udefra syner Aqualux Hotel Spa Suite & Terme ikke som et specielt godt sted at bo, da det virker lidt kedeligt, og det samme gælder de omkringliggende bygninger og veje. MEN så snart man træder indenfor, bliver man betaget af den enorme have og af de materialer, der er blevet benyttet til den smagfulde indretning.

Miljøvenligt hotel

Lige fra projektering til det endelige resultat har miljøet spillet en særdeles vigtig rolle, og derfor vil man også se, at de fleste materialer er hentet i naturen, ligesom man har benyttet energibesparende- og vandbesparende systemer under hele byggefasen. Resultatet er et utroligt afslappende miljø, hvor man konstant er omgivet af vand i form af boblende kilder, mindre og større vandfald samt bassiner - en aldeles vellykket virkeliggørelse af en have efter zen-principperne.

Otte pools og wellness

Hotellet er et sandt paradis for den vandhungrende, da her findes ikke mindre end otte forskellige svømmebassiner med hver deres godgørende effekt. Aqualux vandparken ligger på et 17.000 m² stort område, hvoraf fire svømmebassiner befinder sig indendørs og fire udendørs. To af disse bassiner er desuden til børn. Wellness er nøgleordet for hotellet, der har alt, hvad hjertet begærer indenfor kropsbehandlinger. Her er seks kabiner til massage og andre kropsbehandlinger, mudderbade, flere forskellige saunaer, dampbade, is-fontæner, whirlpools og meget andet.

Gastronomisk oplevelse og parkering

På hotellet er der to forskellige restauranter - en italiensk restaurant med traditionelle retter og en grill-restaurant. Herudover er der en meget besøgt og hyggelig bar. Naturligvis findes her også parkering, som befinder sig i en stor underjordiske garage, der kan rumme op til 130 biler.

Værelserne
Hotellet har 113 værelser, heriblandt 33 suiter beliggende på henholdsvis 1. og 2. sal. Nogle af suiterne råder endvidere over to badeværelser, hvor der er jacuzzi i det ene. Alle værelser er rummelige og har møbleret terrasse, og størstedelen vender ud mod vandparken. De er alle holdt i naturens egne farver, og har aircondition, satellit-tv, minibar, el-kedel til kaffe/te samt værdiboks. Wi-fi internetadgang sker mod betaling af tillæg imens hotellet stiller internet point frit til gæsternes rådighed.

Læs om værelserne på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map