Hotel i Bardolino ved Gardasøen

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Set udefra ser Aqualux Hotel Spa Suite & Terme ikke ud af noget særligt, og det samme gælder de omkringliggende bygninger og veje. MEN så snart man træder indenfor, bliver man betaget af den enorme have og af de materialer, der er blevet benyttet til den smagfulde indretning. Især poolområderne plejer at få de fleste til at måbe.

Miljøvenligt hotel

Lige fra projektering til det endelige resultat har miljøet spillet en særdeles vigtig rolle, og derfor vil man også se, at de fleste materialer er hentet i naturen, ligesom man har benyttet energibesparende- og vandbesparende systemer under hele byggefasen. Resultatet er et utroligt afslappende miljø, hvor man konstant er omgivet af vand i form af boblende kilder, mindre og større vandfald samt bassiner - en aldeles vellykket virkeliggørelse af en have efter zen-principperne. Stedet er perfekt til dig, der vil koble af og samle nye kræfter.

Læs mere om Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Otte pools og wellness

Leder du efter en ferie, hvor ikke kun smagsløgene bliver forkælet, men også krop og sind? Så har du fundet det rette sted, for det bedste ved Aqualux Hotel Spa Suite & Terme (som navnet hentyder), er wellness-afdelingen på 1000 m², og nemlig ordet wellness er kernen i hotellet, som har alt, hvad du kan ønske dig inden for kropsbehandlinger. Her er seks kabiner til massage og andre kropsbehandlinger, mudderbade, flere forskellige saunaer, dampbade, is-fontæner, whirlpools og meget andet. Hvis du ønsker adgang til private spa, er dette også en mulighed, men vi anbefaler, at du booker i god tid, da det kan være svært at få tid, uanset behandling.

Fra vandsjov om dagen til zen-ro om aftenen"

Hotellet er som sagt et sandt paradis for vandglade feriegæster, da du får otte forskellige svømmebassiner at boltre dig i. Aqualux-vandparken ligger på et 17.000 m² stort område, hvoraf fire svømmebassiner befinder sig indendørs og fire udendørs. To af disse bassiner er desuden til børn. Når du har lyst til forfriskninger, går du bare hen til poolbaren. Vi gør opmærksom på, at mellem kl. 18:00 og 20:00 er det kun de voksne, der har adgang til bassinerne, da der skal være fred og ro.

Gastronomisk paradis

På hotel Aqualux stræber man efter det bedste i alle henseender, og det udelukker ikke den gastronomiske oplevelse, da det er vigtigt, at du forlader spisebordet med en sensorisk veltilfredshed. Evo Bardolino er navnet på á la carte-restauranten, der serverer kreative og smagfulde retter, som du kan nyde udendørs på terrassen. Denne restaurant er også åben for offentligheden, og derfor bør du bestille bord. Den anden restaurant, ItalianTaste, er for dig, der vælger indkvartering inklusiv mad, og her er miljøet lidt mere afslappet og "hjemme".
Den forfriskende drink før eller efter middagen kan du nyde i SparklingLounge, som også byder på lettere retter og snacks. Herudover er der en meget besøgt og hyggelig bar.

Hotellet ligger lige i udkanten af byen, og fordi du bor blot en lille gåtur fra Bardolinos hyggelige lille centrum, kan du altid prøve andre restauranter med det lokale køkken. Fra hotellet og ned til Piazza San Nicolo, vandet og den lille marina er der kun omkring 750 meter, og her, i den gamle bydel, er der endnu flere spisemuligheder at vælge imellem.

Værelserne og parkering
Hotellet har 113 værelser, heriblandt 33 suiter beliggende på henholdsvis 1. og 2. sal. Nogle af suiterne råder endvidere over to badeværelser, hvor der er jacuzzi i det ene. Alle værelser er rummelige og har møbleret terrasse, og størstedelen vender ud mod vandparken. De er alle holdt i naturens egne farver, og har aircondition, satellit-tv, minibar, el-kedel til kaffe/te samt værdiboks. Wi-fi internetadgang sker mod betaling af tillæg, imens hotellet stiller internet point frit til gæsternes rådighed. Naturligvis findes her også parkering, som befinder sig i en stor underjordiske garage, der kan rumme op til 130 biler.

Læs om værelserne på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map