Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Appartamenti Villa T14

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den nybyggede VillaT14 ligger få meter fra Gardasøens østlige bredde mellem byerne Bardolino og Cisano. Her er der kun fem lejligheder, der deles om haven med oliventræer og en god pool.

God og rolig placering ved søen og tæt på byen

Fra Appartamenti Villa T14 kan du nemt komme til den nærliggende strand og Gardasøens vande, hvis du vælger at forlade villaens have og pool for at nyde udsigten over den anden side af søen og solnedgangen. Du kan nå ind til Bardolinos centrum - på ca. 15 minutters gang - langs den smukke og afslappende promenade ved stranden, hvor dine børn kan løbe og lege uden at være bekymret for trafikken, da bilerne ikke må køre her. Inde i byen har du et rigt udvalg af spisesteder og caféer samt isbarer.

Nybygget lille feriekompleks med pool

Denne nyopførte villa er inddelt i gode fem lejligheder, af hvilke tre ligger i stueetagen og to på første sal - hver lejlighed har selvstændig indgang og parkeringsplads i garage. Du kan slappe af på din terrasse eller solbade på terrassen ved poolen, hvor du finder liggestole og parasoller, mens børnene leger i haven.

Velindrettede ferielejligheder med egen terrasse

Alle fem lejligheder er udstyret med aircondition, wi-fi, opvaskemaskine og mikroovn, værdiboks samt satellitfjernsyn. De råder endvidere over egen terrasse med havebord og -stole og de kan huse op til 4 eller 6 gæster, alt efter om du vælger en med ét eller to soverum. Bemærk at to af sovepladserne udgøres af sovesofaen i stuen og er bedst egnede til børn. Badeværelserne er alle udstyret med toilet og bruser.

Lejlighederne på Appartamenti Villa T14

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder desuden over terrasse med havebord og -stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder desuden over terrasse med havebord og -stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse med søudsigt)

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne råder desuden over terrasse med havebord og -stole samt søudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map