Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Appartamenti Vignol Uno

Pris fra pr. pers.
 
Appartamenti Vignol Uno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Vignol Uno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere alternativer her

>> Læs mere om rejser til Bardolino her
Henter indhold

Appartamenti Vignol Uno ligger behageligt trukket tilbage fra Gardasøen, tilpas så langt at du bor i fredelige omgivelser, og samtidig så tæt at du let kommer til søen. Skal vi sætte tal på, så bliver det til 2,0 km til den lille by Bardolino, som ligger ud til søen.

Lejligheder med fokus på det væsentlige

De 12 lejligheder som udgør Appartamenti Vignol Uno er enkelt indrettede, men opfylder de simple krav, vi stiller til en god ferie: De har alle egen møbleret terrasse lige ved døren, de har opvaskemaskine så vi ikke skal spilde ferien med opvasken, og de har satellitfjernsyn.

Underholdningen

Den står I selv for, men her er pool, grill-område, lille legeplads, bordtennis, og 200 meter herfra kan du også spille tennis. Der er en parkeringsplads til hver lejlighed.

Lejlighederne på Appartamenti Vignol Uno

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A i stueetagen)

Lejlighederne er ca. 40 m² store og ligger i stueetagen. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B i to plan)

Lejlighederne er ca. 50 m² store og ligger i to plan med indgang stueetagen. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med enkeltseng og et badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole i stueetagen og balkon på første etage.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B i stueetagen)

Lejlighederne er ca. 50 m² store og ligger i stueetagen. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

 
 

Lignende boliger

Appartamenti Vignol Due

Bardolino, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Experia

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map