Feriebolig i Bardolino ved Gardasøen

Appartamenti Puccini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du har ikke brug for bilen hver dag, når du bor på Appartamenti Puccini, for alt er inden for behagelig gåafstand: Flere spisesteder ligger inden for få hundrede meter, den nærmeste strand er 800 meter væk, og selve Bardolinos centrum er kun 1700 meter herfra (og der er gangsti langs søens bred).

Have med pool og grill

Lejlighederne på Appartamenti Puccini ligger to bygninger på en mindre vej 500 meter fra den lille flække Cisano. Her er dejlige grønne omgivelser, en 12 x 8 meter stor pool, grill, legeplads og en reserveret parkeringsplads til hver lejlighed. lejlighederne er ganske simple, men har dog alle opvaskemaskine, satellitfjernsyn og ikke mindst privat terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Appartamenti Puccini

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type Comfort m/ pool eller søudsigt)

Lejlighederne er ca. 55 m² store og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De har enten udsigt mod pool eller udsigt fra siden ud til Gardasøen. De består af stue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type Classic)

Lejlighederne er ca. 55 m² store og ligger enten i stueetagen eller på første etage. De består af stue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne har privat terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map