Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejlig romantisk søpromenade

Bardolino er en af de smukke byer ved Gardasøens sydøstlige bred med en pragtfuld promenade langs med søen, hvor det er oplagt at slå sig ned på en af de mange bænke og nyde udsigten til søens modsatte side eller bare kigge på småbølgernes skvulpen, mens livet passerer langs promenaden bag dig. Der er gode grusstrande rundt om byen, hvis du får lyst til et søbad. Byen har flere seværdige kirker, og der er gode vandre- og cykelture i baglandet. Nabobyerne Garda og Lazise er begge interessante og kan nås på få minutter.

Kort over Bardolino 

Klik på kortet herunder for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig i Bardolino? Så benyt søgemaskinen her på siden, hvor du finder vores udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i og omkring den charmerende by. 

Rejser I flere sammen er en privat villa ved Gardasøen for eksempel en god mulighed for at kunne være helt jer selv og råde 100 procent over pool, have, og terrasse – det er en skøn måde at holde ferie på.

Angiv blot datoer og antal personer for at få en oversigt over de tilgængelige ferieboliger  i din ferieperiode. Det bliver næsten ikke være nemmere at finde den perfekte bolig til din næste ferie i Italien.

Transport

Vil du rejse med fly til Italien, er Verona Lufthavn den nærmest beliggende lufthavn til Bardolino. Inden for rimelig køreafstand er dog også Bergamo Lufthavn og Milano Linate. Klik på kortet ovenfor for en komplet oversigt og afstande til de nærmeste beliggende lufthavne.

Der kører bus gennem byen, som også stopper i blandt andet Garda og Malcesine, men mange af vores rejsende vælger dog at bestille billeje til ferien. En bil gør det i de fleste tilfælde det nemmere at komme omkring til Gardasøens mange seværdigheder og er en fordel, når der for eksempel skal handles ind. 

Vil du køre hertil fra Danmark, har du en tur på ca. 1.500 km i vente. Deles turen op med en overnatning undervejs eller er man flere om at køre, er dette en overkommelig afstand for de fleste. Særligt i højsæsonen bør du dog tage højde for i planlægningen, at der kan gå lidt ekstra tid med at komme ned gennem Europa på grund af tæt trafik.  

Tips og råd til kør-selv ferie i Italien 

Restauranter og shopping

Byen byder på et rigtigt hyggeligt centrum med små stræder og gader, der bugner af butikker og restauranter. På en af disse er det oplagt at nyde en vin fra distriktet, som mest er kendt som lette røde bordvine, velegnede til pastaretter og lettere måltider. Ligeledes skal man blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter i nærområdet.

Vil du tilberede egne måltider kan det anbefales at suplere supermarkedsindkøb med besøg på det lokale marked, som afholdes ugentlig (torsdag). Her kan du udover at finde gode råvarer også opleve lidt af det italienske hverdagsliv tæt på.

Læs mere om Bardolino

Udflugter fra Bardolino 

Der er ikke langt til Verona, hvor indkøbsgaden Via Mazzini er et must, og så venter operaforestillingerne i den gamle arena ligeledes i Verona.

Lige syd for Lazise ligger den meget store forlystelsespark Gardaland, som er et pragtfuld tivoliland for både børn og voksne. Få kilometer væk ligger en god safaripark og følger man Mincio-floden sydpå, kommer man til den helt vidunderlige blomsterpark Parco Sigurta. Der er med andre ord mange ting at opleve ved Gardasøen.

Lokale links

Byens egen hjemmeside finder du her

 

Skjul teksten
 
 
search map