Rejser til Adriaterhavet

En rejse til Adriaterhavet kan bl.a. have lidoen som mål - her Lido di Jesolo
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Adriaterhavet

Den Italienske Adriaterhavskyst strækker sig fra nord ved Trieste på grænsen til Slovenien i regionen Friuli og hele vejen ned ad den østlige kyst sydpå til regionen Apulien i Italiens “hæl”. Hos In-Italia Rejser har vi dog valgt at fokusere på den nordlige ende af kyststrækningen, som strækker sig fra Trieste i nord til badebyen Rimini i regionen Emilia-Romagna i dens sydlige ende. 

Adriaterhavskysten byder på traditionelle badebyer, store, børnevenlige sandstrande, fremragende gastronomi og rige muligheder for at kombinere badeferien med natur, kultur og dagsudflugter til spændende kulturbyer såsom Treviso og de hundrede øers, Marco Polos og romantikkens by, Venedig.

Hvis du er på udkig efter familie-aktiviteter - såsom zoologisk have, tivoli, vandland, golf eller tennis - så bør du besøge Lignano, der desuden har gode og brede strande med fint, lyst sand. I Caorle kan du opleve et hyggeligt lille centrum med farveglade huse, små smalle stræder, to gode sandstrande og en skøn strandpromenade. I Lidi di Jesolo får du en bred og børnevenlig sandstrand, masser af underholdningstilbud for hele familien, samt et stort udvalg af butikker og restauranter.Hvis du ønsker lidt mere fred og ro, men stadig kort afstand til byens liv, så kan du i stedet vælge Cavallino, som ligger ca. 10 km fra badebyen Lido di Jesolo

Hvis du kunne tænke dig at kombinere badeferie ved Adriaterhavskysten med en storbyferie i Venedig, bør du vælge at tage til Lido degli Estensi eller de klassiske badebyer såsom Riccione, Cesenatico og Rimini. Du kunne også rejse til byen Chioggia, beliggende 60 kilometer syd for Venedig, der ofte kaldes det “lille Venedig”, fordi det får de fleste til at tænke på Venedig, som den var engang - inden alle turisterne kom til.

Få mere information til en ferie ved Adriaterhavskysten her

 
search map