Agriturismo i Valfabbrica i Umbrien

Agriturismo La Coccinella

Lejligheden La Stalla Lejligheden La Stalla Lejligheden La Stalla Lejligheden La Vecchia Dimora Lejligheden La Vecchia Dimora Lejligheden La Vecchia Dimora
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oppe på en høj og omgivet af den smukke natur, ligger denne lille gård, som blot består af to små huse, La Stalla og La Vicchia Dimora. Det er stedet for dig, som gerne vil slappe af midt i naturen. Her bliver du taget godt hånd om af værtsparret Giulio og Valeria.

Der er en dejlig pool

Da du bor i lejlighed med mulighed for selv at lave mad, kan du tage dagene som de kommer, og som det passer dig bedst. Området er oplagt til lange gåture, cykelture og udflugter, men skulle du have lyst til at slappe af ved poolen med saltvand, er det heller ingen dårlig idé. Der er solsenge og parasoller ved poolen, så det eneste du skal gøre er, at udvælge din personlige favoritplads.

Ved poolen er der et legeområde til de yngste gæster, så de kan hygge sig i den friske luft. Her kan du også slå dig ned med en frisklavet kop kaffe og en god bog.

Læs mere om Agriturismo La Coccinella

Egne marker og egen produktion

Agriturismo La Coccinella's områder dækker 15 hektar med blandet skov, oliventræer og marker. Og den lille gård fremstiller egen olivenolie, og at der er skov betyder også, at her er trøfler, frugt og bær. Her kan du som sagt gå dejlige ture eller opleve området på cykel. Har du ikke din egen cykel med, kan du låne en på gården.

I nærheden ligger middelalderbyerne som I Castello di Giomici og Casacastalda. Du er også tæt på en spændende by Perugia, og andre seværdige steder er Gubbio og Assisi. Gården hører under Valfabbrica, men du er faktisk tættere på Casacastalda, som blot ligger et par kilometer væk. Her er der bar, restaurant, apotek og madbutik.

Rustikke lejligheder med udendørs område

Der er som sagt kun to lejligheder på stedet, og du har mulighed for at leje dem begge samlet, så du på den måde har privat pool. Lejligheder ligger i to separate huse med privat udendørs område. De har alle køkkenniche, opvaskemaskine, vaskemaskine, satellit TV og wi-fi.

Lejlighederne på Agriturismo La Coccinella

Lejlighed m. 2 soveværelser (La Stalla) m. udeplads

Lejligheden ligger i stueplan i det stenhus som hedder La Stalla. Her er der opholdsrum med bord, sofa, åben pejs, køkkenniche med ovn, microbølgeovn, køl/frys og opvaskemaskine. Der er soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser (90x90), toilet, bidet og vaskemaskine. Lejligheden har wi-fi og satellit TV. Ca 45 m². Møbleret udendørs område

Lejlighed m. 2 soveværelser (La Vecchia Dimora) m. udeplads

Lejligheden ligger i stueplan i det gule hus som hedder La Vicchia Dimora. Her er der opholdsrum med åben pejs, køkkenniche med ovn, microbølgeovn, køl/frys og opvaskemaskine. Der er soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge og mulighed for en ekstraseng. Der er badeværelse med bruser (80x80), toilet, bidet og vaskemaskine. Lejligheden har wi-fi og satellit TV. Ca 80 m². Møbleret udendørs område

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Coccinella

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Coccinella som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Coccinella. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo La Coccinella

Bedømmelse af Agriturismo La Coccinella

Et rigtig dejligt sted, med flot udsigt og gode faciliteter. Værtsfamilien er søde og meget hjælpsomme.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo La Coccinella

Læs mere
 
search map