Agriturismo i Umbertide i Umbrien

Agriturismo Nestore

Lejlighed Gelsomini Lejlighed Giallo Lejlighed Archi Lejlighed Arancione Lejlighed Verna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvor floderne Nestore og Tiberen mødes i det øvre Umbrien, ligger den lille landsby Verna di Umbertide. Landskabet omkring byen er typisk for området, hvor Umbrien og Toscana mødes: Grønt, frodigt og bakket. Her kom romerske handelsfolk, og for nylig har man opdaget en romersk vej, som forbandt Tiberen med klostret San Cassiano. Dette kloster, som nu udgør en del af Agriturismo Nestore, tilhørte abbeden af Petroia og overgik siden til familien Rossi, som i dag ejer både dette og gården.

For de aktive

I det gamle bondehus fra 1700-tallet er der indrettet otte rummelige lejligheder med gamle stengulve og antikke møbler, der kan rumme fra to til seks personer. Lejlighederne er alle udstyrede med fjernsyn, køkkenfaciliteter, telefon og badeværelse/toilet. Til gæsternes rådighed står pool (18 x 6 meter), tennisbane, vaskemaskine, mountainbikes, gratis wi-fi og diverse spil. I skovene rundt om gården er der et rigt stisystem, som muliggør ture på mellem 4 og 40 km til fods eller på cykel. Inden for forholdsvis kort afstand af gården er det desuden muligt at fiske, ride og leje kanoer.

Læs mere om Agriturismo Nestore

Prøv gårdens rustikke retter

I den lille landsby Verna di Umbertide er der en bar, men så heller ikke så meget andet. Til gengæld er der mulighed for spisning på selve gården, hvor der flere gange om ugen laves god og rustik mad til yderst rimelige priser. Den nærmeste station / trinbræt hedder Ranchi, og derfra kan man tage lokalbanen - Ferrovia Centrale Umbra - til Umbertide og Perugia. Disse byer er forbundne til det statslige tognet.

Lejlighederne

Alle lejligheder er nydeligt møblerede og restaurerede og er udstyret med telefon og fjernsyn. Køkkenfaciliteterne er simple, men yderst praktiske med deres fire gasblus, den store traditionelle vask i terrazzo og deres marmorplade.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Nestore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map