Hotel i Umbertide i Umbrien

Abbazia San Faustino

Classicværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi befinder i historiske omgivelser, der går helt tilbage til romertiden. Efter romerne kom benediktinerne hertil i 1289. Huset blev også brugt som hovedkvarter for partisanerne under 2. verdenskrig. Da bygningen blev renoveret var det vigtigt at forsøge at bibeholde den autentiske og historiske atmosfære, hvilke er lykkedes godt. De smukke stenbygninger byder på charme både ude og inde.

Her kan du vente dig smukke hvælvinger og stengulv

Det er ikke kun de udendørs omgivelser der er smukke. De smukke lofte, hvælvinger og stengulvet bidrager til den helt specielle atmosfære som vi så ofte søger i Umbrien Elegante lædersofaer og ægte tæpper møder dig, sammen med historiske motiver på væggen. Der er en tilhørende dejlig have, hvor du kan sidde og nyde den smukke udsigt.

Læs mere om Abbazia San Faustino

Imødekommende, lokalt og gennemført

L'Ora Sesta, hvilket oversættes til "den sjette time", er navnet på Abbazia San Faustino's hyggelige restaurant. Naturligvis er råvarerne friske og lokale, så du kan opleve Umbriens mange specialiteter. Du kan nyde din mad på verandaen med udsigt over de grønne omgivelser eller i den gamle stald. Det er i "stalden", at der serveres morgenmad eller på terrassen med panoramaudsigt. Meget af det der serveres er hjemmelavet og lokalt.

Den gode drink før eller efter, middagen kan du nyde i den gamle kirke med de smukke freskoer eller i haven, der kan du nyde solnedgangen over de umbriske bakker.

Tag på herlige udflugter eller slap af ved poolen

Det er let at komme ned i gear på Abbazia San Faustino, der ligger smukt indrammet i alt det grønne. Området inviterer til skønne vandreture og herlige, forskelligartede udflugter inklusiv vin- og mad-ture. I nærheden findes der nemlig forskellige aktiviteter, som du kan drage nytte af. Ud over guidede ture til middelalderlandsbyer, kan du være aktiv og spille tennis (ca. 10 km. væk) eller prøve at ride (ca. 15 km. væk). Du kan også prøve kræfter med rafting, hydrospeed, kajak eller nyde omgivelserne fra cykelsadlen. Henvend dig i receptionen, så får du alle de tips og råd, som du har brug for. Alternativt kan du blive "hjemme" og slappe af i haven med en god bog eller nyde solen ved poolkanten med eller uden parason.

Synlige tagbjælker og tykke vægge

Da du befinder dig i en historisk bygning, er væggene tykke, og de fleste værelser har synlige bjælker. Indretningen følger den traditionelle og lokale stil d.v.s. charmerende rustikt. Der er kun 16 værelser i alt, og de største (f.eks. familieværelse, juniorsuite og suite) kan være i to etager med en intern trappe. To enkeltsenge kan forekomme.

Obs. Da dette er et både smukt og historisk sted, kan det forekomme, at der afholdes bryllupper eller andre events.

Læs om værelserne på Abbazia San Faustino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map