Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen har en historie der går tilbage til mange hundrede år før vor tidsregning, men først i 1100-tallet begynder Umbertide at få det udseende, vi i dag kan skimte i det lille historiske centrum. I anden halvdel af 1300-tallet får byen sine egne statutter, og fra 1374 til 1390 bygges den borg, som stadig pryder byen med sit massive, 40 m høje centertårn og sine tre prægtige runde hjørnetårne.

Takket være sin beliggenhed ved Tiberens bred er Umbertide lettere at udforske til fods end de fleste andre byer i regionen, som ofte ligger på stejle bakkesider. 

Kort over Umbertide

Klik på kortet herunder og få et overblik over byen samt hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Moderne kunst og kultur

Den gamle bydel er især præget af La Rocca. Borgens imponerende arkitektur danner for øvrigt ofte rammen om udstillinger af moderne kunst, en spændende kontrast!

Interessante kunstværker

Byen er også hjemsted for et par kirker, der rummer interessante kunstværker. Besøg for eksempel Chiesa di Santa Maria della Pietà fra 1500-tallet, der har fresker af mesteren Pinturicchio, eller Santa Croce fra 1600-tallet, hvis hovedalter smykkes af en storslået ”Nedtagelse fra Korset” af Luca Signorelli.

Flot keramik og gode landbrugsprodukter

Og når I alligevel er her, så skulle I måske tænke på at købe lidt minder med hjem, for Umbertide er kendt viden om for sit flotte keramik. I kan også købe nogle af de gode landbrugsprodukter, eller måske bare nøjes med at spise dem på en af byens restauranter.

Læs mere om Umbertide

Hotel, ferielejlighed eller villa

Når du bestiller en feriebolig hos In-Italia Rejser får du ikke bare et sted at overnatte under ferien. Du får også en chance for at opleve det bedste Italien har at byde på. Vi sætter nemlig en ære i at finde autentiske, nye destinationer, hvor du har chancen for at opleve den berømte italienske charme og gæstfrihed. Samtidig byder har vi i vores udvalg på flere hundreder ferieboliger i Italien naturligvis også gode hoteller og ferielejligheder på de kendte, populære destinationer med veludviklet turisme. 

Ferieboligerne i Umbrien besøges løbende af vores rejsekonsulenter, som derfor udfra personligt kendskab kan give dig tips og råd, hvis du ønsker mere information om boligerne eller området. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at danne dig et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i Umbertide i din ferie.  Du kan eventuelt bruge de udvidet søgemuligheder, hvis du søger en bestemt boligform eller har særlige ønsker. 

Lufthavne og lokal transport

Der er ikke ret langt til Perugia Lufthavn (33 km), som betjenes af blandt andet Ryanair. Der er dog i skrivende stund ingen direkte forbindelse hertil fra Danmark. Det er der til gengæld til Firenze Lufthavn i naboregionen Toscana, som også er inden for rækkevidde. 

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv nemt søge efter både flyruter og priser til samtlige lufthavne i Italien og med alle anerkendte flyselskaber. Bemærk dog at vi kun sælger flybilletter i forbindelse med pakkerejser.

Se her hvordan du bestiller en rejse til Italien med ophold, flyrejse og evt. en lejebil.

Umbertide har en togstation, og der kører busser til flere af de andre byer i regionen. Vil du gerne kunne udforske områdets seværdigheder på egen hånd uden at være afhængig af køreplaner, er billeje en oplagt mulighed. Det er oftest mest praktisk at bestille din lejebil hjemmefra med afhentning i lufthavnen.

Restauranter og shopping

Der ligger fortovscaféer på hyggelige piazzaer, ligesom der er et bredt udvalg af gode restauranter, hvor du kan fordybe sig i den lokale, anerkendte gastronomi. Til de daglige fornødenheder og hvis du gerne vil tilberede nogle af dine egne måltider, kan det meste fås i byens supermarked. Vil du have helt friske, lokale råvarer, kan det også anbefales at lægge vejen forbi det ugentlige marked. 

Udflugter

De smukke landskaber omkring byen byder på olivenlunde, skove og vingårde, som man sagtens kan bruge lang tid på at opleve. Dertil kommer de talrige slotte, borge, klostre og kirker som for eksempel det velbevarede middelalderslot Civitella Ranieri fra det 15. århundrede bare omkring 5 km fra byen.

Blandt de større byer er regionhovedstaden Perugia bestemt også et besøg værd. Den velbevarede middelalderby byder på både kultur og historie, samt ikke mindst endnu flere spændende spisesteder og butikker i charmerende omgivelser.

Du bor heller ikke ret langt fra Trasimenosøen, der er Italiens 4. største sø og omgivet af flere hyggelige byer. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Skjul teksten
 
 
search map