Anmeldelser af Antica Dimora alla Rocca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Antica Dimora alla Rocca

Læs personlige anmeldelser af Antica Dimora alla Rocca som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antica Dimora alla Rocca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hotel med excellent service

Et fremragende hotel , med et virkelig dejligt personale , lige fra kokken til tjenere og receptionen. Alt er næsten muligt, og der serveres virkelig lækker mad med inspiration fra lokal området. Meget fin kvalitet vin, fra Montefalco som er vinområdet ved Trevi.

Trevi som feriedestination

Kør til MontaFalco , køb vin fra de lokale producenter. Tur til Assisi for at se Trusker gravene. En lang gåtur på den "røde" vandresti , hvor man også kan køre med bil ( hvis man tør :) ).

Antica Dimora alla Rocca
Rent og pænt

Rengøring hver dag
Gæstfrihed

Meget venlig og imødekommende personale
Beliggenhed

Ligger på bjergskråning, husk at bede om værelser i bygningen med elevator, hvis gangbesværet
Morgenmaden

Alt fra lokal området, samt lidt Classic International, stort udvalg.
 
Selve indkvarteringen på Antica Dimora alla Rocca
Dobbeltværelse (classic)

Stort og pænt , desværre var der 54 trin til toppen, uden elevator.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map