Hotel i Trevi i Umbrien

Antica Dimora alla Rocca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trevi er en hyggelig lille by, som klatrer sig op ad bakken, hvor kirken bryster sig i midten og kigger ud over det smukke landskab. Her lige i midten ligger dette charmerende hotel med sine kun 34 værelser. Selvom beliggenheden er utrolig central har hotellet en lille pool og restaurant.

Nyd en kaffe på terrassen

Bygningen er fra 1700-tallet, og det behagelige interiør byder på smukke kalkmalerier og historisk atmosfære. De tre ejere, der overtog hotellet i 2012, karakteriserer stedet og gør alt, hvad de kan for deres gæster. Her er også en restaurant, som hedder La Prepositura, hvor der serveres lokale specialiteter fra Umbrien. Hotellet har en bar med 'Happy Hour', hvor du kan bestille drikkevarer og lettere anretninger. I løbet af sommeren serveres morgenbuffeten på terrassen, og hvad er bedre end at starte dagen med en god kop kaffe udenfor i den friske luft. Antica Dimora alla Rocca har en hovedbygning og en sidebygning, og det er i annekset, at du finder den lille pool, som er opvarmet - fantastisk til dem, der rejser i begyndelsen og slutningen af sommeren.

Læs mere om Antica Dimora alla Rocca

Du er omgivet af historie

Ikke alene er selve hotellet beliggende i en historisk bygning, men du er også omgivet af historie, hvor end du ser hen. Trevi, der tilhører Perugia provinsen, har nemlig en meget lang historie og indenfor de middelalderlige mure, kan du nyde den historiske atmosfære. Ud over sit behagelige miljø, er her flere restauranter (og pizzeriaer) at vælge imellem. Fra hotellet har du kun 70 meter fra Piazza Mazzini og byens kirke og "midte, tager det et minut til at gå. I Trevi er også en bank, posthus, supermarked, bar og en turist-information, hvor du kan få tips og råd om, hvad du kan opleve. På forespørgsel og mod betaling kan man leje cykler på stedet.

Tag på eventyr Men det er ikke kun i Trevi du føler den historiske baggrund, for Umbrien er en region, der byder på mange spændende attraktioner. En af regionens mest berømte byer er Assisi og der det tager omkring en halv time i bil (ca. 32 km). Til Spoleto tager det cirka 20 minutter og til Perugia, tager det omkring 45 minutter, bare for at nævne nogle få af de vidunderlige steder Umbrien har at byde på.

Moderne bekvemmeligheder

Værelserne kan ligge i hovedbygningen eller i annexet. Selvom om værelserne er indrettet med antikke møbler, har de den komfort, du behøver for et godt ophold. Nogen af værelser har skrå synlige bjælker i loftet med ovenlys. Alle værelser er indrettede med dobbelt seng eller enkeltsenge, aircondtion, minibar, sat-tv, telefon, internetadgang og badeværelse med bruser/badekar.

Læs om værelserne på Antica Dimora alla Rocca

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Antica Dimora alla Rocca

Læs personlige anmeldelser af Antica Dimora alla Rocca som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Antica Dimora alla Rocca. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt hotel med excellent service

Et fremragende hotel , med et virkelig dejligt personale , lige fra kokken til tjenere og receptionen. Alt er næsten muligt, og der serveres virkelig lækker mad med inspiration fra lokal området. Meget fin kvalitet vin, fra Montefalco som er vinområdet ved Trevi.

Læs mere
 
search map