Agriturismo i Torgiano i Umbrien

Azienda Agricola Spinola

Pris fra pr. pers.
Il Nido
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Uden for den lille by Torgiano, midt i Umbriens hjerte, ligger vingården Azienda Agricola Spinola. En af den store ejendoms gamle bygninger er blevet restaureret og opdelt i tre smukke lejligheder.

Indhegnet have

På gården produceres der ud over vin også økologiske grøntsager, og der opdrættes husdyr. Dette kan gæsterne naturligvis nyde godt af i form af indkøb ”ved stalddøren”, men kontakten bliver aldrig for tæt, da bygningen hvori lejlighederne er i, ligger for sig selv og har egen stor indhegnet have med frugttræer, pergola og pool (5 x 10 m).

Læs mere om Azienda Agricola Spinola

Lejligheder med egen grill

Hver lejlighed har egen grill som man kan opstille et egnet sted i haven, og de er også alle udstyret med mikrobølgeovn. Lejlighederne Brufa og Mela har desuden vaskemaskine, opvaskemaskine, tv, ovn, telefon og sikkerhedsboks. Det er tilladt at medbringe kæledyr. Diverse butikker og tennis findes én km væk i Torgiano, og mulighed for hesteridning findes tre km væk. Afstanden til Perugia er 13 km, til Assisi 15 km.

Lejlighederne på Azienda Agricola Spinola

Treværelseslejlighed Nido med 2+2 sovepladser

Treværelseslejligheden Nido (55 m²) ligger i stueetagen i en selvstændig bygning over for de to andre lejligheder. Lejligheden er handicapvenlig. Den består af lille køkken, opholdsstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Lejligheden har ovn, telefon og en egen veranda med havemøbler. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen.

Femværelseslejlighed Mela med 6+2 sovepladser

Femværelseslejligheden Mela (140 m²) er fordelt på to plan. I stueetagen findes opholdsstue, spiseafdeling med køkkenhjørne, soveværelse med lille dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første sal ligger stue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet med karbad. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen.

Femværelseslejlighed Brufa med 6+2 sovepladser

Femværelseslejligheden Brufa (140 m²) er fordelt på to plan. I stueetagen findes opholdsstue, spiseafdeling med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. På første sal ligger stue med pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse/toilet med karbad og terrasse. Det er muligt at få to ekstra sovepladser i sovesofaen i stuen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Torgiano, Umbrien

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Anbefalinger til dig

La Macina di Bettona

Bettona, Umbrien

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Populært i Umbrien

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

Podere le Olle

Montegabbione

search map