Agriturismo i Torgiano i Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Lejlighed Arancio Lejlighed Azzurro Lejlighed Verde Lejlighed Giallo Lejlighed Piscina Lejlighed Veranda Lejlighed Terrazza Lejlighed Rosmarino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Miralduolo ligger på landet i kort afstand fra Umbriens mest spændende middelalderbyer. Herfra kommer du hurtigt til Perugia, Assisi, Gubbio, Spoleto, Todi Trasimenersøen osv. Du bor på sletten ved Torgiano, men udsigten er langt fra at være kedelig, da du kan se både Perugias kontur og Torgiano.

Pool med tilhørende have

Gården besidder ca. 130 hektar jord, hvorpå der dyrkes korn og grøntsager. Gården har også en beskeden olivenolieproduktion. Ejendommen er meget stor, men alle lejligheder ligger samlet i et bondehus fra midten af 1800-tallet og i de tilhørende annekser, som engang blev brugt til tørring af tobak, der blev produceret i store mængder på disse kanter. Ved huset og annekserne er der en dejlig pool med tilhørende have, hvor du finder liggestole og parasoller samt god plads til børnene.

Læs mere om Agriturismo Miralduolo

Rummelige lejligheder

Huset og annekserne er blevet helt renoveret uden at ændre de oprindelige indre strukturer, hvorfor der virkelig er god plads i alle lejligheder. Stuerne er ofte enorme og det samme gælder de fleste soveværelser. De otte lejligheder råder alle over fjernsyn, pejs og eget udeområde med bord og stole. Ved husene er der en stor reception, som fungerer glimrende som fælles stue i tilfælde af vådt vejr eller fælles arrangementer. Nærmeste restaurant med typisk regional madlavning ligger ca. to km fra gården.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Miralduolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map