Agriturismo i Torgiano i Umbrien

Agriturismo Miralduolo

Lejlighed Arancio Lejlighed Azzurro Lejlighed Verde Lejlighed Giallo Lejlighed Piscina Lejlighed Veranda Lejlighed Terrazza Lejlighed Rosmarino
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo Miralduolo ligger på landet i kort afstand fra Umbriens mest spændende middelalderbyer. Herfra kommer du hurtigt til Perugia, Assisi, Gubbio, Spoleto, Todi Trasimenersøen osv. Du bor på sletten ved Torgiano, men udsigten er langt fra at være kedelig, da du kan se både Perugias kontur og Torgiano.

Pool med tilhørende have

Gården besidder ca. 130 hektar jord, hvorpå der dyrkes korn og grøntsager. Gården har også en beskeden olivenolieproduktion. Ejendommen er meget stor, men alle lejligheder ligger samlet i et bondehus fra midten af 1800-tallet og i de tilhørende annekser, som engang blev brugt til tørring af tobak, der blev produceret i store mængder på disse kanter. Ved huset og annekserne er der en dejlig pool med tilhørende have, hvor du finder liggestole og parasoller samt god plads til børnene.

Læs mere om Agriturismo Miralduolo

Rummelige lejligheder

Huset og annekserne er blevet helt renoveret uden at ændre de oprindelige indre strukturer, hvorfor der virkelig er god plads i alle lejligheder. Stuerne er ofte enorme og det samme gælder de fleste soveværelser. De otte lejligheder råder alle over fjernsyn, pejs og eget udeområde med bord og stole. Ved husene er der en stor reception, som fungerer glimrende som fælles stue i tilfælde af vådt vejr eller fælles arrangementer. Nærmeste restaurant med typisk regional madlavning ligger ca. to km fra gården.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Miralduolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Miralduolo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Miralduolo som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Miralduolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Agriturismo Miralduolo

Fantastisk sted

Første og absolut ikke sidste gang vi er på agriturismo. Miralduolo er et skønt sted at slappe af med familien. Det hele er velholdt og autentisk og ejeren (Alinda), er super hjælpsom. Vi ankom lidt sent og hun havde sørget for lidt let aftensmad og kaffe til næste morgen - god stil. Den lejlighed vi lejede var stor og godt udstyret. Poolen er velholdt og har en fornuftig størrelse. Miralduolo ligger i bekvem afstand fra Perugia og mange seværdigheer i Umbrien.

Læs mere

Skønt ophold

Dejligt sted med fin pool. Vi havde en skøn uge i hyggelige omgivelser. Meget sød og hjælpsom værtinde. Der var en velkomst pakke med mælk kaffe pålæg og brød. Tirsdag blev alle inviteret på pizza aften på huset regning??

Alt var pænt og rent.
Køkkenet havde alt hvad man har brug for til madlavning.
Poolen blev rengjort hver dag.

Læs mere

Skøn ferie i Italiens marker

Dejligt ophold - utroligt vedligeholdt feriested, meget gæstfrit og en værtinde oprigtigt optaget af at skabe bedste rammer for en familieferie. Udstyrsmæssigt ikke luksus, men originalt italiensk. Ingen air-von, så hvis det er højsæson skal man kunne tåle varmen.

Læs mere

Super lækkert, pænt og rent feriested

Vi har tilbragt en uge i en lejlighed hos Agriturismo Miralduolo. Stedets ejer er meget venlig og hjælpsom. Da vi ankom, var der sat ost, pølse, kage (hjemmebagt) kaffe og mælk frem til os. Tirsdag aften var der fællesspisning. En god mulighed for at lære de andre på stedet at kende. Ikke mindst for børnene. Stedet er så velholdt og rent. Langt over mange af de andre steder vi har været i Italien.

Læs mere

Skønt & roligt !!!!!

Skønt feriested, meget roligt og afslappende. Utrolig sød og venlig ejer Elinda som bød os velkommen med nybagt kage og en startpakke så vi havde morgenmad til den første dag... Dejligt....
Dejligt roligt sted med skønt pool område omgivet af stor have.

Læs mere

Vidunderlig uge i Umbrien

Læs mere
 
search map