Agriturismo i Todi i Umbrien

Case Corboli

Lejlighed Rufino Lejlighed Rovello Lejlighed Ultimio Lejlighed Visietto Lejlighed Visillo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få kilometer uden for den fascinerende middelalderby Todi ligger gården Case Corboli i fredfyldte omgivelser, som den har gjort de sidste par hundrede år. Her kan hele familien nyde ferien med afslapning og mange spændende udflugter.

Pool og lille andedam

Her i den lyse, åbne dal er der en malerisk udsigt til de omgivende bakker, og her er god plads omkring bygningerne i den store, velholdte have, hvor du også finder poolen (14 x 7 meter) samt en lille dam med gæs, ænder og høns, sidstnævnte holder sig dog til bredderne. Her er også en lille legeplads og en stor fælles havepavillon med sofaer, borde og bøger til en afslappende stund, men hver lejlighed råder også over bord, stole og grill uden for indgangen.

Læs mere om Case Corboli

Velholdt både ude og inde

Lejlighederne er klassiske med gulve i terracotta, lofter med fritliggende bjælker og et i stort omfang antikt, rustikt møblement. Både udeområderne og lejlighederne bærer præg af, at familien bor på gården, og vedligeholder det hele løbende. De sidste 1300 meter går ad en blanding af asfalteret vej og grusvej af god kvalitet.

Læs om lejlighederne på Case Corboli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map