Agriturismo i Todi i Umbrien

Case Corboli

Lejlighed Rufino Lejlighed Rovello Lejlighed Ultimio Lejlighed Visietto Lejlighed Visillo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Få kilometer uden for den fascinerende middelalderby Todi ligger gården Case Corboli i fredfyldte omgivelser, som den har gjort de sidste par hundrede år. Her kan hele familien nyde ferien med afslapning og mange spændende udflugter.

Pool og lille andedam

Her i den lyse, åbne dal er der en malerisk udsigt til de omgivende bakker, og her er god plads omkring bygningerne i den store, velholdte have, hvor du også finder poolen (14 x 7 meter) samt en lille dam med gæs, ænder og høns, sidstnævnte holder sig dog til bredderne. Her er også en lille legeplads og en stor fælles havepavillon med sofaer, borde og bøger til en afslappende stund, men hver lejlighed råder også over bord, stole og grill uden for indgangen.

Læs mere om Case Corboli

Velholdt både ude og inde

Lejlighederne er klassiske med gulve i terracotta, lofter med fritliggende bjælker og et i stort omfang antikt, rustikt møblement. Både udeområderne og lejlighederne bærer præg af, at familien bor på gården, og vedligeholder det hele løbende. De sidste 1300 meter går ad en blanding af asfalteret vej og grusvej af god kvalitet.

Lejlighederne på Case Corboli

Lejlighed m. 2 soveværelser (Rufino)

er et selvstændigt lille hus i ét plan. Det består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan om ønsket samles til dobbeltseng) og et badeværelse. Der er ikke aircondition.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Rovello)

er et selvstændigt lille hus i ét plan. Det består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to børn (da den kun er på halvanden almindelig soveplads) og pejs, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan om ønsket samles til dobbeltseng) og et badeværelse. Der er aircondition i stuen og i soveværelset med dobbeltseng.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Utimio)

ligger i to plan i hovedbygningen. I stueetagen finder vi stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan om ønsket samles til dobbeltseng) og et badeværelse. Der er aircondition i soveværelserne, men ikke i stuen.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Visillo )

ligger i to plan i hovedbygningen. I stueetagen finder vi stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan om ønsket samles til dobbeltseng) og et badeværelse. Der er aircondition i soveværelserne, men ikke i stuen.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Visietto )

ligger i to plan i hovedbygningen. I stueetagen finder vi stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og pejs. På første etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse. Der er aircondition i både soveværelserne og i stuen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Case Corboli

Læs personlige anmeldelser af Case Corboli som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Case Corboli. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Case Corboli

Utrolig søde værter, velplejet stort område, dejlig pool

Utrolig søde værter på Case Corboli som svarer hurtigt på e-mail. Vi fik stillet babyrejseseng til rådighed gratis. Vi ankom på "et skævt tidspunkt" nemlig en mandag og fik at vide at der blev afholdt gratis "italian barbecue" aftenen efter. Jeg ville nok ikke kalde det "italian barbecue", men det skyldes nok snarere det sproglige for vi havde en rigtig dejlig aften med de andre gæster på stedet hvor vi fik serveret anti-pasti, primo, secondi, dessert og hjemmelavet lemoncello. Et typisk italiensk måltid fuldstændig som mamma ville - og havde - lavet det.
Flere gange i løbet af ugen kom mamma forbi med hjemmelavede pastaretter til os. Noget så hyggeligt.

Området er utrolig velplejet og poolen meget ren. Dog ikke opvarmet, så den var meget frisk da vi rejste i starten af september.

Vi kunne blot høste squash, bønner og alle de tomater vi kunne spise i deres pool. Simpelthen så hyggeligt.

Lejligheden er rustik, ganske som alle de andre lejligheder vi har besøgt på agriturismo og sengen er virkelig hård.Til gengæld er der en normal stor ovn (dog uden varmluft), fire kogeplader og microovn, hvilket var en kæmpe hjælp med et barn på 7 mdr.
wifi var svingene, men fungerede - og det angives også i stedets beskrivelse - men overordnet meget tilfreds med wifi signalet.

Læs mere

Fantastisk gæstfrihed i en perle på landet.

Skønne værter i en eksklusiv perle på landet. Vi kommer gerne igen.

Læs mere

Carlsen og Kristensen i Umbrien

Meget dejligt sted. Det rene idyl, pulsen falder, det helt rigtige sted til afslapning. Naturen, dyrene, familien og ikke mindst det store fantastiske overdækkede havehus midt i det hele, nød vi i fulde drag. Lejligheden var lidt for meget museum efter vores smag, men det fik vi hurtigt ordnet. Diverse nips og antikke ting blev placeret i et hjørne og så kunne vi trække vejret frit.
Vi brugte det store havehus rigtig meget, her kunne man nyde den fantastiske udsigt, læse en bog, drikke kaffen eller tage sig en morfar.
Der er også mulighed for små vandreture i området.
Familien var usædvanlig gæstfrie på alle måder. Vi blev hver dag begavet med vin, mad, kage o.a.
og vi følte, at de kæres om os.

Læs mere

Roligt og idyllisk sted.

Dette sted vil vi tilbage til igen! Både store og små hyggede sig vældig meget. Gæstfriheden er udmærket på en behagelig måde. Køkkenet er godt udstyret Lejligheder er rummelige, men vi kunne godt savne en opvaskemaskine. Udeområdet er stort og fint. Leder du efter det autentiske Italien, så er dette stedet. Det kan anbefales!

Læs mere

Et sted man kommer tilbage til

Vi har været op Case Corboli et par gange og det er et sted vi vender tilbage til, da Umbrien er fantistisk, Todi som nærliggende by har flere rigtig gode resturanter og så er stedet og værterne fantastisk - et must do for folk der elsker at holde ferie i Italien.

Læs mere

italiensk gæstfrihed når det er bedst

Vi har været meget tilfredse med opholdet i Case Corboli.

Først og fremmest er huset og lejligheden meget velholdt og velindrettet, og i modsætning til mange andre italienske lejligheder var der masser af køkkenudstyr.

Det største plus ved opholdet var dog gæstfriheden fra Federica og hendes forældre. Vi oplevede at få serveret en simpel pasta-ret tilberedt på deres råvarer fra haven hver dag til frokost. Jeg ved ikke, om det er en fast del af opholdet, eller det var fordi vi ramte et specielt tidspunkt på året.

Der blev også arrangeret en fælles grill-aften for alle 5 lejligheder, samt en Tiramisu-konkurrence for de mange børn som var på Case Corboli samtidig med os. Det var absolut ikke påtrængende, men meget hjerteligt og vi føltes os rigtig godt behandlet hele vejen igennem.

Et af de bedste agriturismo-ophold vi har haft de sidste 10 år.

Læs mere
 
search map