Hotel i Todi i Umbrien

Agriturismo Posto Delle More

 
Agriturismo Posto Delle More er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Posto Delle More er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Todi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det fine stenhus er typisk i stil både ude og inde, med sine synlige tagbjælker, sin åbne pejs, stengulv og møbler med et antikt touch. Det føles ægte, og den hyggelige atmosfære mærker du, så snart, du parkerer din bil på parkeringspladsen nedenfor. Agriturismo Posto delle More er et sted, hvor du kan komme ned i gear, nyde den smukke natur og den gode mad, og tage på mange fine udflugter i området.

På Agriturismo Posto delle More kommer du til at føle dig hjemme

Der hersker en hyggelig, hjemlig atmosfære i det lille stenhus, og eftersom her kun er 7 værelser, bliver stemningen også intim. Her er det ejeren selv, der sørger for dit velbefindende, og er tilgængelig, hvis der skulle være noget. Det er også ham, som organiserer dejlige oplevelser som øko-vinture, hvor du køres rundt mellem vinmarkerne i en elektronisk jeep. På den tur besøger du en af Umbriens mest berømte vingårde, og her får du et indblik i produktionen og kan prøvesmage både vine og olivenolier. Selvfølgelig kan du købe lækkerier med hjem.

På din ferie kan du nyde restaurantens skønne, friske, hjemmelavede mad

Vel hjemme igen, kan du sætte dig til bords og nyde lokale specialiteter. De inkluderer hjemmelavet pasta, gårdens egne olivenolier, forskellige charcuterier, oste og kød, som er grillet over åben ild - en specialitet i denne del af landet. Desuden serveres hjemmelavet brød og kager, og egenproduceret vin som prikken over i'et. Den gode mad kan nydes både indendørs og udendørs. Kødet kommer naturligvis fra gårdens egne dyr, sådan som det hører sig til på en agriturismo.

Hvis du er nysgerrig efter selv at lære at lave pasta, kan du på forespørgsel tilmelde dig de madlavningskurser, som afholdes. Hør med personalet om priser og muligheder, hvor der kan være krav om et minimumsantal deltagere.

Læs mere om Agriturismo Posto Delle More

Slæng dig ved poolen eller tag på eventyr

En dag ved poolkanten er næsten et must, når du holder ferie i Sydeuropa, og det har du mulighed for på Agriturismo Posto delle More. Slå dig ned i en af liggestolene, og nyd solen, varmen og det fine landskab omkring dig.

Besøg Umbriens historiske byer og Trasimenersøen

Når du synes, du har slikket tilstrækkeligt med sol, kan du hoppe i bilen og køre ca. 40 min. (38 km.) til "kyssenes by" Perugia. I den smukke by findes der meget at se og opleve, og flere gode caféer, hvor du kan spise en lækker frokost. Eller også kan du tage mod nord til Trasmenosøen, som også har gode restauranter og fine miljøer. Assisi, som ligger ca. 50 km. væk, er et must, ligesom Gubbio også efterlader dig med smukke minder.

På Agriturismo Posto delle More bor du kun en time fra Toscana

På en time med bil når du naboregionen Toscana, så hvis du tager på en heldagstur, kan du sagtens nå at opleve nogle af Toscanas charmerende byer - herunder Pienza (med sine vidunderlige udsigter og pittoreske smågader), San Quirico d'Orcia (som har et hyggeligt, lille centrum), Cortona (hvor man indspillede filmen "Under Toscanas sol") og Siena (en storslået, historisk by med meget karakter)... Blot for at nævne nogle stykker.

Slap af med dejlige slentreture og en guidet cykeltur

Du kan også tage på lange, skønne gåture i området, eller hoppe på en cykel eller Vespa - så når du lidt længere omkring. Hvis du har lyst, kan du få hjælp i receptionen til at booke guidede ture på cykel (2 timers ture fra torsdag til søndag), hvor du også besøger et museum. Der er også guidede ture, du kan hoppe på, hvor du lærer Assisi og Perugia lidt bedre at kende.

Godt at vide, når du booker din ferie

Tænk på, at flere af aktiviteterne på agriturismo'en kræver, at du forbooker mindst en uge i forvejen. Det kan være rart at vide, at man i ny og næ afholder bryllupper og middage på stedet. Restauranten kan desuden holde lukket på visse italienske helligdage. Den nærmeste restaurant/pizzeria ligger blot 5 minutter væk med bil, og tager du ind til Marsciano, som ligger 5 km. væk, er der yderligere restauranter samt et apotek og madbutikker.

Charmerende værelser med en rustik, romantisk indretning

Der er som sagt kun 7 værelser på Agriturismo Posto delle More. De er alle hyggeligt indrettede, uden det bliver overdrevet. Alle værelser har aircondition, tv, minikøleskab og privat badeværelse. Møblerne er i typisk, landlig stil med stålsenge og en snert af romantik.

Værelserne på Agriturismo Posto Delle More

Dobbeltværelse (pakke 7 nætter)

7 overnatninger med morgenmad, 1 traditionel middag inkl 1/2 flaske lokal vin og vand per person, 1 udflugt med bus til Scarzuola ( 4 timer), 1 guided tur (2 timer), 1 x vinsmagning og Eco tur hos en lokal cantina, (4 timer), 1 Eco safari tur inkl . vinsmagning hos en cantina i Montefalco (6 timer). Denne pakke gælder for ophold i perioden 1.5.-30.6.2018.

Skjul teksten
 
 
search map