Hotel i Saragano i Umbrien

La Ghirlanda

 
La Ghirlanda er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Ghirlanda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saragano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne pragtfulde villa ligger som sagt i et naturskønt område lige uden for den lille, maleriske by Saragano. Omkring dig breder sig et smukt landskab, og her er stille og roligt. I villaen er der kun 19 værelser, og stilen er varm og familiær.

Pool med udsigt

Ind i mellem kan det være rart at kunne starte sin ferie uden det store besvær, og det har du mulighed for her på La Ghirlanda. Du kan enten slå dig ned på terrassen med noget godt at drikke og en god bog, eller du kan søge mod den udendørs pool. Her er der placeret stole og borde, så du får fuld udbytte af den smukke udsigt over de grønne bakker iklædt oliventræer. Når du føler for det, kan du tage et dyp for at blive kølet ned, for derefter at sole dig på de dertil placerede solsenge og blive varmet op igen.

Læs mere om La Ghirlanda

Skønne gåture og herlige cykelture

Da du bor midt i naturen, har du et perfekt udgangspunkt for at tage på dejlige udflugter både til fods, med cykel eller med bil. Hvis du ikke har din egen cykel med, kan du låne en på stedet alt efter tilgængelighed. Det er også muligt at ride i nærheden, og hvis du hører ad i receptionen, så får du alle de råd og tips, som du har brug for. Du kan tage på biltur og besøge bl.a. Perugia, som ligger kun ca. 30 km væk eller Todi, Spello og Spoleto bare for at nævne et par af alle Umbriens smukke steder. I Saragano der der ikke det store udbud, men hvis du søger noget mere, kan du tage til Marsciano, som ligger ca. 20 km fra din bolig.

Lær at lave mad

La Ghirlanda har egen restaurant, som serverer mad fra et lokalt køkken, hvor man holder på traditionerne præcis som det bør være, især når du er i Umbrien. Men det er ikke kun dejligt at spise god mad, det kan også være dejligt at lære at lave det selv. Dette har du mulighed for på La Ghirlanda. Alt fra pasta til dessert er med på menuen. Kurserne afholdes fra minimum 2 personer og op til max. 12 personer og varer i ca. 4 timer og afholdes på sprogene engelsk, fransk og spansk (ud over italiensk naturligvis).

Værelser med charme

Der er ikke to værelser, som er ens, hvilket bidrager til charmen. Farveskemaet varierer fra værelse til værelse og ligeså de antikke møbler, selv om den grundlæggende stil er den samme. Værelserne er på ca. 17-24 kvm og ligger fordelt på forskellige etager. Alle er udrustet med Wi-Fi, Sat-TV samt badeværelse med bruser/badekar

Skjul teksten
 
 
search map