Anmeldelser af Villa Monte del Lago

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Monte del Lago

Læs personlige anmeldelser af Villa Monte del Lago som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Monte del Lago. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens Peter og familie fra Vanløse boede på Villa Monte del Lago i San Feliciano fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det var et dejligt hus Villa monte del lago huset og omgivelserne var helt i top. Vi har i andre huse oplevet at der ligger en lille guide med gode informationer, eks hvor ligger supermarkedet, farmacia ol. Det ville have lettet os for en del besvær, især når man kun har en uge til at lære området at kende.
Vi har dog et par punkter vi ikke er helt tilfredse med.
1) vi betalte 12 euro for rengøring per person dvs 144. Vi betalte altså også for de små børn, men dem var der ikke redt op til og der var ikke håndklæder til dem. til det ene barn var der kun en slå-ud baby seng og han er 5 år. vi mener det havde været rimeligt at betale for de 8 reelle opredninger.
2) Vi havde også besøg af en rotte inde i huset, men den fandt vi døende en morgen i køkkenet.AD
men alt i alt en god oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 6 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Borgo Antico

Cortona, Toscana

Villa Denise

Campiglia Marittima, Toscana

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Umbrien

search map