Piediluco, Umbrien Piedilucosøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Piedilucosøen har taget sit navn efter byen Piediluco, der betyder ”for foden af bjerget”. Søens form er ret ubestemmelig, hvilket gør den spændende at udforske. Søen er omkranset af skovrige bakker – heraf også ”Ekko-bjerget”, der har form som en kegle og som navnet antyder kaster den stemmer tilbage til de der kalder. Her er rig mulighed for at afprøve og dyrke forskellige vandsportsaktiviteter.

Natligt optog

Hvert år afholdes der en fest ”Festa delle Acque”, hvor man netop fejrer selve vandet, bl.a. ved et natligt optog i oplyste både, fyrværkeri, klassiske koncerter og teater. Dette løber normalt af stablen ultimo juni til begyndelsen af juli.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fakta om søen

Udsigten her i området er fabelagtigt og søen er den anden største i Umbrien næst efter Trasimenersøen. Og det er en af de dybeste søer i Italien med en dybde på mere end 20 meter nogle steder. Dens kystlinje er ca. 13 kilometer og dens overflade 1,52 kvadratkilometer.

 
 

Populært i Umbrien

search map