Perugia, Umbrien Umbria Jazz Festival

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvert år i juli måned spilles der op til en stor jazzoplevelse i Umbriens ”hovedstad”, universitetsbyen Perugia, der ligger tæt på Trasimenersøen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Spirende og kendte stjerner

Jazzfestivalen, som vi med rette kan kalde den, løber over en god uge og giver jazz-entusiasten eller andre nysgerrige mulighed for at lytte til spirende musikere eller allerede internationalt kendte stjerner. De mange koncerter, der spilles i løbet af festivalen, kan opleves i forskellige omgivelser såvel inde som ude og måske ledsaget af en god middag eller frokost?

Endnu en festival

Som konsekvens af sommersuccesen har Perugias jazzfestival fået sig en lillesøster, nemlig endnu en jazzfestival, der afholdes hen over nytår hvert år. Hvis du ikke har fået nok jazz i løbet af sommeren, kan du altså nyde mere live musik – denne gang i byen Orvietos smukke, historiske kulisser. Lillesøsteren har fået vokseværk, for her bydes der ikke blot på jazz, men også på flere musikgenrer, bl.a. blues og soul. De mange koncerter finder sted på forskellige dage og på forskellige tidspunkter, men den mest berømte er nok den smukke koncert med et gospelkor, der akkompagnerer messen i Orvietos imponerende katedral nytårsdag.

Hvem der gæster koncerterne og hvornår kan du læse meget mere om her: www.umbriajazz.com

 
search map