Anmeldelser af Hotel La Vela

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Vela

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Vela som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Vela. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed, fin service og dejlig værelse med terrasse

Hotellet ligger trukket tilbage fra søen og vejen, men på få minutter er man på strandvejen og i byen. Meget imødekommende og professionel betjening. Hotellet bærer præg af, at det er istandsat for nylig - det samme gælder værelset. Vi var så heldige at få en dejlig terrasse til værelset. Udsigten fra terrassen er dog ikke noget særligt.

Passignano sul Trasimeno som feriedestination

Byen ligger godt i forhold til at køre til feks.Perugia og også flere af de mindre byer i både Umbrien og Toscana.

Hotel La Vela
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Vela
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel La Vela

Rigtig fint hotel til prisen, utrolige hjælpsomt personale, men vi syntes morgenmaden var lidt for simpel.Alt i alt kan hotellet anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis muligt, tag mtb med, mange gode ruter.
Hotellets restaurant kan anbefales.

Hotel La Vela
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Vela
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel La Vela

Hotel La Vela
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Vela
Dobbeltværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Dinna og venner fra Horsens boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Turen er gået fint, og det var et godt og hyggeligt hotel. Det lå i gå-afstand fra byen, og det var fint at man både kunne spise på stedet og gå ned på en af byens andre restauranter for at få lidt variation. Aftensmaden på hotellet var billig, god og variende, men det var lidt meget med 3 retter hver dag, og det var også lidt hyggeligere nogle aftner at sidde med søudsigt og spise. Men det kan sagtens tænkes, at mange ville være glade for et tilbud med halvpension, så det kan I da overveje, hvis I ikke allerede tilbyder det.
Betjeningen på hotellet var god og venlig, og morgenmaden var også fin. Der var stort set ingen trafikstøj, og der var en flot udsigt over byen fra balkonen. Det var måske lidt svært at se søen, så der skal måske ikke prales for meget med søudsigten - så hellere, at hotellet ligger i gåafstand fra byen. Det var også dejligt, at der var et tomt køleskab på værelset, som vi kunne fylde op med vores egne drikkevarer. Vi fandt et større supermarked (Coop) på vej vestud af byen på Via Mandorli og et endnu bedre supermarked (A & O) på vej ind i den næste by Tuoro på Via del Porto.
Vi var på mange udflugter til de flotte italienske byer. Særligt værd at fremhæve er nok Cortona, Assisi og Perugia. Vi gik en overskuelig men flot og godt skiltet tur omkring landsbyen Castel Rigone, der også havde en flot udsigt over søen. Der var også en række gåture med udgangspunkt i Passignano, men det bliver hurtigt varmt at gå i juli. Det lokale turist-kontor har en god brochure over gåturene, men det har ikke så meget åbent.
Der er en vin-vej i området, men det lykkedes os ikke at komme på vinsmagning.
Det var vist lige lidt råd og kommentarer herfra. Håber I kan bruge det til noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jette og rejsefællen fra Hasle boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 10. til d. 13. august 2011 og på Villa Denise i Campiglia Marittima fra d. 13. til d. 27. august 2011.

Vi har følgende ”buket roser” til Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno:

Rigtig hyggeligt hotel med meget sød og venlig betjening af hele familien på hotellet samt øvrige ansatte. Vi fik selv mulighed for at vælge mellem flere værelser – alt efter om vi lagde vægt på udsigt eller super stor terrasse med borde, stole og læggestol samt nyere badeværelse. Vi valgte 1. sals værelset med den store terrasse og stor parasol. Det var skønt.Overraskende god morgenmadsbuffet. Restauranten på hotellet anbefales. Vi havde bevidst ikke valgt halvpension da vi bedst kan lide at besøge forskellige spisesteder i byen. Men det endte alligevel med at vi spiste der 2 ud af de 3 aftener. Dejlig mad – særdeles fornuftige priser og super betjening. Hotellet har en super beliggenhed som udgangspunkt for udflugter i området. Perugia er en herlig by – domkirken i Orvieto er fabelagtig men bedst af alt var dog vores besøg i Assisi. Det var en fantastisk oplevelse. Den må man ikke snyde sig for. Der er altså en speciel ånd i den by! Det kan anbefales at se filmen Frans af Assisi inden man rejser! Og har man ikke været i Cortona før er det også en mulighed. Nemt at komme dertil fra f.eks. Rom hvor vi landede.

Og så til vores ”hjertebarn” Villa Denise i Campiglia Marittima:

Det er andet år vi opholder os i lejligheden Iris på 1. sal i Villa Denise. Sidste år tilbragte vi en uge her og vi blev så forelskede i stedet at vi simpelthen blev nødt til at vende tilbage 14 dage i år og vi blev ikke skuffede.

Villa Denise er en perle – intet mindre. Men det er vigtigt at understrege at lejligheden Iris på første sal absolut er den bedste. Den anden lejlighed på 1. sal er også i orden mens de 4 i stueetagen er knap så gode.

Villa Denise er et utroligt hyggeligt og velplejet sted med unik beliggenhed tæt på byen – 10 km til fantastisk strand – Carrepiano kan anbefales – god parkering – læggestole og parasoller - mulighed for utallige småture op i bjergbyerne bagved – mulighed for at nå både Pisa – Grossetto – Og ikke mindst en heldagstur til Elba. (Stå tidligt op – der sejles fra Piombino en gang i timen billigst mandag – onsdag i alt 62 euro tur/retur for 2 voksne. Køb et heldagsbuskort på Elba til 8,5 euro pr mand pr dag og hop af og på bussen.) En tur til Suvereto – Sassetta – Borghli m.m. kan man ikke tage for ofte. Men husk der er tale om snørklede men ok veje så det tager tid at køre bare 15 km. Men så kommer man også op til byer, som lever deres eget stille italienske liv. Man tror næppe vi lever i samme århundrede.

Nå tilbage til Villa Denise. Iris har en ca. 20 m2 stor terrasse med 180 grader view ud til havet med Elba i det fjerne. Fri udsigt til olivenlunde – vinmarker – krydstogtskibe med lys om natten – kort sagt en fabelagtig udsigt. Vi må indrømme at vi selv lavede god italiensk mad de fleste aftener hjemme da vi simpelthen ikke kan sidde bedre end på denne terrasse.(Coop i Venturina kan stærkt anbefales) Skønt pool – dejligt solområde. Og så til fruen i huset. Fruen kan kun tale italiensk og fransk og er frygtelig ked af at hun ikke kan tale engelsk. For hun vil simpelthen gøre alt for sine gæster. Da hun fandt ud af at vi kunne en smule fransk, lykkedes det os at få en rigtig god ”snak” i gang med hende. Hun er meget elskværdig og kom også med lækre hjemmebagte kager en aften. Hyggeligt.

Da vi i år rejste i august holdt vi i år ferie med italienerne selv. Da skal man lige være opmærksom på, at disse i høj grad medtager deres hunde og det er tilladt på Denise. Det gav ikke os problemer men har man allergi bør man være opmærksom på dette.

Iris i Villa Denise giver mulighed for total afslapning i god kombination med strand og bybesøg.

Jo – tak vi har haft 17 perfekte dage som jo ikke er blevet dårligere af at vi ikke har haft så meget som en sky på himlen alle dage!

I må meget gerne videresende vores begejstring og ros til begge indkvarteringssteder – det fortjener de.

Vi glæder os til efterårsferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Torben og medrejsende fra Hedehusene boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 16. til d. 21. marts 2010.

Hotel La Vela i Passignano er en ren perle. Værtsparret er utrolig søde og hjælpsomme, man føler sig virkelig velkommen. Det er også sjældent, at man udenfor de store byer, møder nogen der taler så godt engelsk. Det øvrige personale, vi var i kontakt med, var også meget imødekommende og smilende.

Vi var på halvpension, hvilket vi absolut ikke fortrød. Der var ingen fast tid vi skulle være i restauranten og de 3 retter vi fik, blev valgt ud fra flere muligheder, det var meget veltillavet og varieret uden de store kunstfærdigheder. Passignano er et godt udgangspunkt for udflugter, da der er togstation i byen. Vi tog toget både til Assisi og Perugia, desuden var vi på en tur med bådfarten på søen. Det er bestemt en hyggelig lille by og et godt hotel som vi vil vende tilbage til om nogle år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Leni & Jørgen fra Vejle boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 1. til d. 7. juli 2008.

Vi har haft en rigtig god ferie i Passignano sul Trasimeno. Umbrien er jo en dejlig del af Italien. Ikke ret mange mennesker ved, hvor Umbrien er, er vores opfattelse. Når nogen har spurgt, hvor vi skulle hen på ferie og fået at vide, at vi skulle til Umbrien har 8 ud af 10 spurgt, hvor det var.
Det var alle tiders at bo i Passignano, som ligger meget centralt for at komme ud til alle de spændende gamle byer, så som Assisi, Cortona, Perugia, Todi og andre byer. Vi var flere gange i Cortona, som er en rigtig hyggelig by.
Hotel Vela, som vi boede på, lå meget centralt, og det var en fantastisk betjening, vi fik. Det var bedstemoderen, der sørgede for morgenmaden, og barnebarnet - en sød ung pige, der var i receptionen og som var meget interesseret i, hvad vi havde oplevet om dagen, og som også kom med gode tips til, hvad vi skulle/kunne opleve. Vi spiste de fleste aftenmåltider på hotellet, som havde et virkelig godt køkken.
Det er i hvert fald et hotel, vi gerne vil bruge senere, hvis vi skulle på de kanter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Poul og hans hustru fra Taastrup boede på Hotel La Vela i Passignano sul Trasimeno fra d. 31. juli til d. 4. august 2007.

Det var en dejlig tur. Vi overvejede efter jeres anvisning at tage hotellet på den anden side af Trasimenresøen, jeg tror byen hed Castelliano. Vi var ovre at besøge byen på vores seljtur på Trasimenersøen, og er glade for at vi ikke valgte dette "turistinferno". Passignano havde fortrinsvis italienske turister og det var vi glade for. Vi kan varmt anbefale at man tager en heldagsbillet med rundsejling på Trasimenersøen. Vores hotel var virkelig dejligt, med balkon med udsigt over søen, aircondition, og ikke mindst et værtspar der stod på pinde for os. De hjalp os med at finde et sted i en nærliggende by hvor vi kunne købe en espressomaskine, og vi fik 2 kg kaffebønner med hjem. Byen var også et godt udgangspunkt for at køre i bil rundt i Umbrien, med en enkelt tur til Sienna, der er en skøn by på trods af de mange turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Villa Paradiso Village

Passignano sul Trasimeno, Umbrien

Hotel Delle Rose

Bonassola, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Subretia

Montefalco, Umbrien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Nestore

Umbertide, Umbrien

Populært i Umbrien

L'Oasi

Assisi

Podere le Olle

Montegabbione

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago

search map