Ferieboliger og hoteller i Passignano sul Trasimeno

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den nyere bydel lige uden for murene ligger lige ud til søen med en lang promenade langs søens bred. Desværre blev mange af byens monumenter og seværdigheder bombet i stykker under anden verdenskrig, men man kan til gengæld sidde på første parket og nye Trasimenersøens smukke blå farve og slappe af efter alle kunstens regler. 

Kort over Passignano sul Trasimeno

Klik på kortet og få et overblik over byen, og de ferieboliger vi tilbyder i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fiskefestival

Restauranter og barer er her nok af, hvorfor man ikke behøver at bevæge sig ret langt væk, når sulten melder sig. Man har rig mulighed for at smage på de fisk, der findes i søen og desuden kan man under den årligt tilbagevendende Fiske Festival få lov at spise fisk fra verdens største stegepande, der måler hele 4,30 meter i diameter.

Læs mere om Passignano sul Trasimeno

Gode vandremuligheder

Da byen har sit egen lille togstation, kan man nemt tage toget direkte til f.eks. Perugia eller endda til Rom, dog så med et enkelt skift undervejs. Mulighederne er mange. En anden fabelagtig måde at komme rundt i det nærliggende område, er via ens flade konvolutter. Der findes nemlig mange gode vandremuligheder for de der elsker at røre sig i natur skønne omgivelser.

"Palio"

Hvert år i juli afholdes der Palio i byen, men ikke et af de der involverer heste, men i dette tilfælde både (Palio delle Barche). Udover kapsejlads er der forskellige fester og koncerter på land. 

Hotel, ferielejlighed eller villa

Er du på udkig en feriebolig ved Trasimenersøens bredder, er det oplagt at vælge Passignano sul Trasimeno. Hos In-Italia Rejser har vi allerede gjort forarbejdet for dig og udvalgt de bedste hoteller, ferielejleilgheder og villaer. Ligesom de mange hundreder af ferieboliger vi tilbyder i resten af Italien, kan du derfor vælge frit i sikker forvisning om, at indlogeringen lever op til beskrivelsen.

Alle de ferieboliger vi tilbyder i Umbrien besøges løbende af vores rejsekonsulenter, og vi kan derfor give dig flere personlige tips og råd, hvis du ønsker mere information om boligerne eller selve området. 

Indtast ankomst- og afrejsedatoer i søgefeltet ovenfor for at få en liste med ledige ferieboliger i Passignano sul Trasimeno. Finder du ikke det du søger, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den perfekte ferie i Italien.

Nærmest lufthavne

Der er adskillige lufthavnen inden for rækkevidde. Nærmest er lufthavnen ved regionenshovedstaden Perugia. I denne lufthavn finder man blandt andet Ryanair, men dog i skrivende stund ikke direkte ruter til Danmark. Det er der til gengæld i sommersæsonen til Firenze Lufthavn,  som også betjenes af en bredere vifte flyselskaber som Vueling, KLM, Lufthavnsa og Airberlin. 

Brug vores søgemaskine til selv at tjekke det aktuelle udvalg af flyruter til Italien og til at finde priser på din flybillet.  

Selvom der er togforbindelse til byen, kan det være en fordel med egen bil. I de fleste tilfælde giver det bedre muligheder for at udforske områdets seværdigheder og eventuelt tage på spontage udflugter, hvor man ikke skal bekymre sig om køreplaner. Der er gode muligheder for at bestille en lejebil til afhentning i lufthavnen sammen med din rejse. 

Læs mere om at bestille biludlejning til ferien i Italien

Rejser til Umbrien - billigt og mere trygt

Vil du rejse med fly til Italien, kan du med fordel vælge at bestille dine flybilletter, feriebolig og evt. lejebil som en samlet pakke her hos In-Italia Rejser. Vi har gjort det nemt for dig at bestille det hele på én gang, og det er ligeså billigt som at sammensætte rejse selv. Når du køber en pakkerejse hos os, er du desuden dækket af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og en udvidet ansvarsforsikring, som In-Italia Rejser har tegnet hos Gouda Rejseforsikring. 

Du kan stadig selv bestemme, hvor mange dage du vil rejse og kan flyve fra de fleste lufthavne i Danmark. 

Bestil og læs mere om rejser til Umbrien

Udflugter

Udover mulighederne for at holde en aktiv ferie i Umbrien, er Passignano sul Trasimeno også godt placeret i forhold til kulturelle oplevelser. Der er adskillige små perler af maleriske byer omkring søen og i resten af nærområdet, hvor du desuden finder flere restauranter og indkøbsmuligheder. 

Kulturliv og fantastiske spisesteder finder du også i Perugia, som ligger mindre end en halv times kørsel væk. Det er næsten en synd ikke at besøge den smukke regionshovedstad mindst en gang i løbet af ferien. Om ikke andet så blot for at spadsere en aftentur i de gamle gader og nyde stemningen på en af byen mange pladser.

Lokale links

Hjemmeside for Palio delle Barche finder du her

Skjul teksten
 
 
search map