Anmeldelser af Villa Casaglia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Casaglia

Læs personlige anmeldelser af Villa Casaglia som ligger i Umbrien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Casaglia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus med fantasisk udsigt og plavering

Dejligt hus med god plads til de 10 personer vi var sammen med, alle voksne. Der er luft, plads og mulighed for at alene tid. På intet tidspunkt føler man sig klemt sammen på for få kvadratmeter. Huset ligger fantastisk med udsigt til alle sider. Morgen og aften, er det en sand fornøjelse at spise uden for med flotte og forskellige postkort lignende billeder til alle sider.
Det eneste, der gerne må udbedres er kvaliteten af hårde hvidevarer, service og grillfaciliteter. Vi have en kaffemaskine (en for lidt), billigste udgave, ingen termokander. Service og glas fra forskellige stel a la en feriekoloni. En ovn, der virkede dårligt og hvor håndtaget sad løst. En grill, hvor brænde og optænding var uorganiseret og mindede mere om en spejderlejr. En masse detaljer som ikke virkede optimalt eller var billigt udstyr, og som ikke stod mål med resten af huset og prisen for en uge.

Paciano som feriedestination

Der er en ny relativ ny restaurant i Paciano, nr 2 til venstre når man går igennem byporten. En romer der går op i sine kunder og maden. Der er kælet for detaljen, maden, vinen og værtsskabet.

Villa Casaglia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 10 voksne
Navn

Bedømmelse af Villa Casaglia

Villa Casaglia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Casaglia
Villa med 12 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Anbefalinger til dig

Ca' le Suore

Cagli, Marche

Casale Il Tiglio

Mergo, Marche

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Populært i Umbrien

search map