Villa i Paciano i Umbrien

Villa Casaglia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne pittoreske gamle gård ligger kort uden for den lille landsby Paciano (dog ikke mindre end at der findes et par spisesteder og er indkøbsmuligheder) omgivet af markerne på alle sider. Naboer er her til gengæld ikke så mange af tæt på, den nærmeste bor vel en 150 meter væk, så du kan nyde privatlivets fred i landlige omgivelser.

Smagfulde omgivelser

Gården var grundigt forfalden, da ejerne gav sig til at istandsætte den i 1998, og skønt de aldrig er blevet helt færdige (laden står stadig urørt), er resultatet imponerende. Det er blevet til en virkelig smagfuld og lækker villa! I grunden bidrager det faktum, at laden og den gamle brødovn, som nu ofte bruges af gæsterne til at lave pizzaer i, står uspolerede rustikke, til stedets charme.

Læs mere om Villa Casaglia

Gode faciliteter

Villa Casaglia er opdelt i to lejligheder, som udlejes sammen. Her er en 12 x 6 meter stor pool (150 cm dybt), grill, den føromtalte brødovn og naturligvis borde og stole, så man kan spise i det fri. I et lille anneks ved siden af poolen er der vaskemaskine, tørretumbler og tørrestativ.

Villa Casaglia med 12 sovepladser:
- I stueetagen finder du en stor stue med sovesofa til to personer og pejs samt satellitfjernsyn, separat køkken med fire gasblus, miniovn, køleskab og opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, det ene med bruser, det andet med karbad, begge naturligvis med toilet.
På første etage er der en stor stue med pejs og satellitfjernsyn, separat køkken med fire gasblus, miniovn, køleskab og opvaskemaskine, soveværelse med to enkeltsenge, tre soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser, det ene med bruser, det andet med karbad, begge naturligvis med toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Aba

Castiglione del Lago, Umbrien

Villa Susanna

Castiglione del Lago, Umbrien

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Apecchio, Marche

Villa A Chiaraluna

Castiglione del Lago, Umbrien

Populært i Umbrien

search map