Ferieboliger og hoteller i Paciano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Eller måske ville det være rigtigere at sige, at udviklingen engang i nittenhundredetallet gik i stå her, hvorefter der fulgte en lang periode med forfald, før man opdagede byens store potentiale og alt blev istandsat, frisket op og ført tilbage til fordums storhed. Byen er optaget i sammenslutningen af "I Borghi piú belli d"Italia", Italiens smukkeste små middealderbyer.

I dag er Paciano således en oase af fred tæt på Toscana, Trasimenersøen og samtidig i behagelig afstand fra den store A1-motorvej, der gør det hurtigt og bekvemt at komme til og fra Rom, Firenze og resten af Italien. 

Kort over Paciano

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et overblik et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel eller ferielejlighed i Paciano

I udvalget på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia Rejser, er både hoteller, ferielejligheder, agriturismo og villaer i Umbrien. Alle er nøje udvalg af vores personale for at du kan være sikker på at få den bedste base for en vellykket ferie i "Italiens grønne hjerte".

En ferielejlighed kan være ideel, hvis du ønsker at kunne tilberede dine egne måltider frem for at skulle spise ude. Et hotel kan til gengæld være det rette valg, hvis du ønsker der bliver taget hånd om alting, så du for eksempe blot skal sætte dig til rette i restauranten  - og ikke selv tag opvasken.

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Paciano. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Vil du gerne nyde en ferie i fredelige, landlige omgivelser med mulighed for at komme tæt på det ægte Italien? Så kan vi også anbefale en ferie på et agriturismo i Umbrien. Her bor du typisk i idylliske, rustikke omgivelser og er samtidig ofte relativt tæt på flere af seværdige småbyer, hvis du også ønsker at udforske regionens historie og kultur.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Der er omkring 1800 km at køre hertil fra Danmark, så mange vælger at flyve. Der er adskillige lufthavne inden for rækkevidde af Paciano. Nærmest er Perugia lufthavn, som dog primært kan være interessant på grund Ryanair. Men derudover er det også muligt at flyve til for eksempel lufthavnene ved Firenze og Rom. Derfor er det næsten altid muligt at finde en passende forbindelse fra Danmark med enten lavprisflyselskaber som easyJet, Vueling og Norwegian eller traditionelle selskaber som SAS og Lufthanasa. 

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv nemt søge efter priser og flyruter til alle lufthavne i Italien fra de forskellige flyselskaber. 

Nærmeste togstation til Paciano ligger ved Chiusi, hvorfra der er forbindelse til blandt andet Rom. Vær dog indstillet på at det afhængig at tog kan tage lang tid at komme frem med offentlig transport fra lufthavnen i forhold til, hvis du lejer en bil. Mange af vores rejsende vælger da også at bestille billeje samme med rejsen allerede hjemmefra. Det giver desuden flere muligheder for at tage på udflugter til de mange seværdigheder i regionen. Den nærliggende A1-motorvej gør det således nemt at komme langt omkring i bil.

Få gode råd til ferier med billeje i Italien

Restauranter og shopping

Paciano byder på indkøbsmuligheder, en lille håndfuld spisesteder og barer. Næsten uanset hvor i Umbrien du går ind på en restaurant, kan du forvente at finde et køkken, der godt kan konkurrere med det man finder i naboregionen Toscana

Paciano er kendt for produktion af olivenolie, som sælges over hele verden. Kommer du her den første weekend i semtember, vil du møde masser af mennesker i gaderne. De kommer hertil fra hele lokalområdet for at deltage i madfestivalen "Paciano a Pranzo", hvor der stilles boder op med lokale delikatesser - heriblandt naturligvis olivenolien. 

Læs mere om Paciano

Udflugter

Fra Paciano er det nemt at besøge mange talrige hygglige middelalderbyer som Panicale, Castiglion del Lago, Città della Pieve, Chiusi (hvor togstationen ligger), Cortona og Perugia. Lidt længere væk tæller interessante udflugtsmål Siena og Orvieto.

Nyd også en tur i dalområdet Val d’Orcia i naboregionen Toscana med dets endeløse, bløde bakker, cypresser, vin- og kornmarker.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map